Vil tilbake

Nå har jeg endelig fått fingen ut å begynte å skrive om ferien. Det har egentlig vært ganske vanskelig ettersom mobilen min ble stjålet i Kroatia og 50 % av bildene på iCloud var ikke lagret. Klarer liksom ikke helt å få ro med meg selv, altså… hvordan har jeg klart å ikke oppdatere iCloud når det poppet opp påminnelser hver dag. Det værste ( verste?) av alt er at det samme har skjedd på den nye telefonen nå. Gjett hvem som drøyer det? Karma om jeg mister telefonen nå! jaja.. Vi dro til Kroatia i forbindelse med Ultra festivalen. Nå er jeg suuuperhekta, så hekta at jeg sitter klar til å bestille neste år!

Det var så innmari gøy, så gøy at hverdagen nesten har blitt litt deprimerende. Et helt år til neste gang blir definitivt alt for lenge, men når det er sagt.. en uke borte fra Levi var alt for lenge. Neste gang blir det toppen 5 dager, savnet den lille knerten så mye at de siste dagene ville jeg bare dra hjem. Festivalen var fra torsdag til søndag, med afterparty hver kveld til langt utpå formiddagen. Trodde faktisk at jeg skulle merke på kroppen at den ikke var 19 år på Rhodos, men det gjorde jeg absolutt ikke. Musikken som ble spilt var i min gate, og høydepunktet var såklart Armin Van Buuren! Nå spilles det bare ” knitre musikk” hjemme.

åå, glemte nesten å fortelle hvordan jeg mistet telefonen! Den andre natten i Kroatia fikk jeg ansvar for nøklene til leiligheten, noe jeg også følte meg best egnet til. Vi var på et utested, men bestemte oss for å dra tidlig hjem for å lade batteriene til Ultra dagen etter. Halv to på natten blir vi kjørt hjem av Uber, jeg oppdager straks jeg setter meg inni at telefonen er borte. Da raser selvfølgelig hele verden, og tredje verdenskrig starter. Vi går opp trappene til leiligheten, og jeg som er pissesur subber bakerst og orker ikke å høre på hva de andre prater om. Da jeg kommer til døren, er nøkkelen også borte. Haha, skulle ønske jeg hadde denne kvelden på film. Jeg får jo selvfølgelig fullstendig panikk og ofrer ikke mobilen min en tanke engang. Vi prøver å ringe husverten flere ganger uten hell, det er jo forståelig midt på natten i en ukedag. Jakten på hotell begynner, og vi går rundt i gatene i nesten tre timer før vi innser at det ikke er til noen nytte. Absolutt alt var fullbooket! Vi får tak i et vennepar som også er i Kroatia, så vi drar tilbake til utestedet for å finne dem. Klokken var bikket fem på morgenen, og det var faktisk nydelig å se byen våkne til liv ( det klarte jeg ikke å se på det tidspunktet, hah)! Vi fikk låne en seng, og en drøy time etter ringer husverten. Vi tar beina fatt, og går tilbake til leiligheten. Aldri før har jeg vært så flau, med en time på øyet den natten var jeg rimelig redusert. Stakkars vert, det må ikke ha vært et vakkert syn!  Han byttet lås for oss senere på dagen, og vi fikk utlevert en reserve nøkkel. Etter dette rørte jeg ikke en eneste nøkkel resten av oppholdet.

Verdens beste blåskjell i Split💜💜

 

Vi landet onsdag formiddag på Sola flyplass, og det fineste lille vesenet løp i mot oss <3 Da var listen lang med ærend, vi skulle nemlig fly til Spania neste dag. – Hele gjengen! Vi hadde bestilt tidenes melkerute, kjøre til Haugesund- Haugesund- Oslo- Sverige- Spania. Gøy å fly, er det ikke det de sier? En rimelig sliten gjeng ankom Spania etter nesten et døgn i reise. Det vi sparte inn på å dra fra Haugesund, brukte vi på taxfreen og i mat. Lærdom til neste gang: Det svarer seg ikke å reise en melkerute, kontra direktefly.

Spania var helt fantastisk etter de heftige dagene i Kroatia, det var rett og slett helt perfekt med en slik ferie etterpå. For å ikke snakke om hvor deilig det var å bare være oss tre. Alt fokuset lå på oss som familie, og alt av rutiner utgikk. Hele gjengen la seg etter midnatt og sto opp rundt i 11 tiden på formiddagen. Det kaller jeg ferie!

Dagene gikk stort sett i å slappe av, og på kveldene dro vi inn til Marbella og Puerto Banus. Levi syns det var så stas med alle ” racerbilene” i Puerto Banus, så der spanderte vi store deler av tiden. Det er en nydelig by, som florerer av rikdom og fine materialistiske ting. Der går det nesten ikke ann å si at materialistiske ting ikke gjør deg lykkelig, for der hadde i hvert fall jeg vært lykkelig  🙂 🙂 🙂 Vi fant også et sted i Marbella der de leide ut elektriske biler til barn, noe så genialt! 120 kroner for åtte minutter, fantastisk måte å tjene penger på. Dette var kveldens høydepunkt for Levi!

 

Hele ferien hadde jeg vært på utkikk etter blåskjell, og den siste dagen fant vi et utested som hadde blåskjell i grønn saus ( har selvfølgelig mistet bilde..). Hadde fantasert om blåskjellene vi fikk i Spilt- de beste jeg noen gang har smakt. Det som møtte meg var fire uskyldige blåskjell på en asjett. Jeg er absolutt ikke kresen, og kommer ikke på noe jeg ikke liker nå i forbi farten… men det er noe av det ekleste jeg har smakt noen sinne. Måtte spytte det ut i servietten, og dekke fint over. Typisk min uflaks, når jeg har bygd opp forventinger til noe. Alt i alt, så hadde vi en  tipptopp ferie! Det viktigste av alt var at dette var Levi sin ferie, så vi har stort sett gjort som vi har fått beskjed om.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg