UKENS SKJEMA

Endelig en ny uke og omgangssyken er utav hus! Vi har tatt det rolig hele uken,  og vært litt paranoide hele gjengen. Har følt på meg at jeg måtte spy hver eneste kveld, mulig det bare var psykisk! Nå går jeg på tredemøllen, med lite energi og venter egentlig bare på å bli hentet. Derfor tenkte jeg å fortelle dere om planene for uken! Gleder meg til forhåpentligvis en uke med litt mer energi enn sist uke, men det ser ikke lovende ut atm.

Mandag I dag har jeg vært innom banken og levert en kontrakt, videre skulle jeg på Zara. Har ikke fått med meg at de har endret åpningstidene til 11.00. Var ikke det sykt sent å åpne en butikk? Irritert ble jeg i hvertfall.  Nå er jeg på trening også skal få ukeshandlet etterpå! Senere i kveld skal jeg gå tur med en venninne.

Tirsdag Møte med Norema for å se på kjøkkenmuligheter og pris! Møte med Sig Halvorsen for å bytte ut flisene, ubesluttsom hvor? Hah!  Trening, hente skatten i barnehagen også på jobb. Glemte å legge ved at jeg må hente hvitevarene på Ikea, og hjelpe leietaker med noe strøm greier. I morgen er en slik dag, der jeg har behov for litt flere timer i døgnet.

Onsdag Trening! Hadde egentlig håpet på Hot Yoga, men det er alltid så lang venteliste. Ta noen bilder til et samarbeid, kjøpe maling og bytte noen greier på kvadrat. 

Torsdag Trening og café besøk, koselig!  Etterpå skal jeg hjem å legge beina høyt, (slappe av )før jeg skal hente skatten i barnehagen.  Har ingen planer på ettermiddagen, utenom å levere firehjulingen til Levi inn på reprasjon. Har hatt den i en god måned, og den er allerede ødelagt. Styr å måtte bytte bil for slike dumme ting, får jo ikke den inni den lille golfen vår..

Fredag Heeeeelg! Levi skal sove hos farmoren sin, så vi har ikke helt planene klare. Muligens vi drar ut en tur å spiser.

Lørdag Levi er som sagt på overnatting, så vi skal sove leeeenge. Jeg må jobbe noen timer, men utenom det så har vi ingen planer.

Søndag Et samarbeid med bowlingen.

Håper ikke at uken byr på flere greier ( det blir det som regel alltid). Kjenner at jeg allerede er litt trøtt. Trenger noen dager til å sove og ikke gjøre noe, helt merkelig hvordan denne sykdomsperioden slo meg ut …men på fredag, daaaa!

 

 

 

 

 

3 kommentarer
  1. Oppdaget deg etter jeg så deg på tv2, veldig gøy å følge hverdagen din videre! Du interesserer deg jo veldig for trening, selv er jeg i oppstartsfasen. Kunne du skrevet litt om trening? Hva du bruker å gjøre, fine favoritt øvelser osv? 🙂
   U go girl!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg