Uken som gikk

Inneholder annonselenker/ femmeluxe 

Hei!

⚡️Akkurat nå Levi har akkurat lagt seg, og jeg og Joachim sitter i hver vårt sofahjørne ( romantisk!) og planlegger fremtiden. GØY!

 

⚡️Ukens opptur Denne er umulig å kun ha ett svar på. Bestevenninnen min kom hjem fra Oslo en svipptur i helgen. Vi har fått ny bil, så nå er el- bil epoken over for denne gang! OG jeg har fått nusset på verdens fineste lille baby Belle🧡

 

⚡️Ukens nedtur Nå må vi begynne å betale bom, diesel og årsavgift igjen- så nå kan det bare komme halv bom på el-bil, hehehe! Tulla….ikke.

 

⚡️Ukens tanke Levi begynne å sove på eget rom igjen, etter ferien har han fått fast plass i vår seng. Veldig koselig, og litt slitsomt. Regner med dette bare blir med tanken en liten stund til, for jeg blir sliten bare av tanken på den kampen.

 

⚡️ Ukens outfit Jeg må bare tipse dere om denne jumpsuiten fra #femmeluxe. Sinnsykt behagelige og passer til de fleste anledninger. Legger ved annonselenke under her.

One shoulder jumpsuit

⚡️Ukens cravings Uten tvil plommer! Spiser til jeg får vondt i magen, og litt til. Prosjektet til neste år blir å få plommetre i hagen! Nam.

 

⚡️Ukens matrett Vi har hatt en skikkelig dritt middagsuke, haha! Skulle prøve å være litt mer økonomiske og holde oss til matbudsjett- men fysøøøren så kjipt. Restemiddag annen hver dag er ikke noe for oss. Tror vi sklir tilbake til gamle rutiner denne uken.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg