Uansett hvor sakte du løper, så knuser du alle som ligger på sofaen

Treningsmotivasjonen har vært på bunn den siste tiden, og det kan gå en uke i mellom øktene. Dette skyldes til dels at det har vært travelt i det siste, og at kroppen har vært tung. Jeg er ikke personen som trener før jobb, søvnen min er hellig. Heh! Har jobbet litt med med å finne motivasjonen tilbake, mindset er sykt viktig. I airpodsene har det rullet motivasjontaler, og vet du- det fungerer faktisk. Mitt motto er “Uansett hvor sakte du løper, så knuser du alle som ligger på sofaen.”  Alt du gjør, er bedre enn ingenting! Nedenfor har jeg ramset opp planen min for de neste månedene.

⚡️Lag realistiske delmål 

Denne uken har jeg satt som mål å trene fire ganger, det er absolutt oppnåelig. Jeg må bli flink til å sette av tid og gjennomføre det.

⚡️Planlegg måltidene

Jeg har enten gode eller dårlige perioder når det kommer til mat, det finnes liksom ingen mellomting. Den siste (umotiverte) tiden så har jeg vært dårlig på å planlegge maten. På formiddagen glemmer jeg ofte å spise, blir akutt sulten og spiser sjokolade istedenfor. Story of my life. Det finnes ikke noe bedre enn når matboksen gjerne er laget dagen i forveien, middagsforberedelsene er gjort på forhånd og kveldsmaten er planlagt. Det er i de gode periodene vi har masse overskudd, energi til trening, og unngår lavt blodsukker ( happy wife).

⚡️Hverdagsaktivitet

Trening handler ofte om hva du gjør igjennom hele dagen, ikke bare den timen du er på treningssenteret. Jeg har laget en regel for meg selv, tar alltid trappene og dropper heisen! Gå en kveldstur på ettermiddagen istedenfor å ligge hjemme på sofaen. Da  sitter du igjen med en god følelse resten av kvelden, og ekstremt god samvittighet.

⚡️Freshe klær

Materialistisk lykke? For min del er det viktig å ha på meg klær jeg føler meg vel i, og det booster faktisk treningen skikkelig. Invester i noen nye treningsklær som du føler deg skikkelig fresh i, og jeg kan nesten garantere deg en god trening.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg