TANKER

 

Innlegget ble skrevet i går!

🌻 Levi skal sove over hos svigermor i dag, så vi skal ut å spise med et vennepar. Sykt koselig! Joachim hater buss, så han vet ikke at vi skal ta bussen inn til sentrum senere. Han tilbyr seg garantert å kjøre, men hallo- det er jo kjempe koselig! Vi flytter også inn til mamma nå en ukes tid. Lillesøsteren min kommer hjem fra Spania før resten av familien, så vi skal være barnevakt. Barnevakt var kanskje litt å ta i, hun styrer jo seg selv for det meste.

 

🌻Jeg er allerede rastløs igjen. Det er jo bare knappe to uker siden vi kom hjem fra ferie, men det føles så mye lengre. Jeg har allerede begynt å se på billetter i September, så det gleder jeg meg til!

 

🌻Dere som har fulgt meg en stund, vet jo at vi har stresset oss i hjel med badet. Det som skulle bli et gøy renoveringsprosjekt, ble alt annet enn gøy. Tenk at det er fem måneder siden vi flyttet inn her, og fortsatt så er det ikke ferdig. Nå gjenstår det bare småting, men allikevel er det sykt irriterende. De kom i dag tidlig for å se på badet, jeg mener at de har slurvet fælt når de har lagt fugene. De legger skylden på sparklingen, og slik fortsetter den onde sirkelen. Alle skylder på alle! Derfor skal vi få inn en tredje person neste uke, for jeg har definitivt ikke tenkt å gi meg. NOTE to yourself: ALDRI betal før du har fått badet ferdigstilt.

 

🌻 Komme inn i gode rutiner, kutte ned på take away, og ukes handle! Det har sklidd helt ut disse sommermånedene. Nå er jeg klar til å gi gass igjen- go, go, go!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg