Tanker på en mandag

Ligger å drar meg ekstra lenge i dag, Levi sov over hos svigermor fra søndag til i dag. Rart å ikke kjøre til barnehagen, føler egentlig fortsatt det er helg. Ironisk nok brukte jeg hele sist uke på å høre på motivasjonstaler, blant annet for å stå opp tidlig. Nå ligger jeg her da….. 09.18!

Til å ha en lang TO DO liste liggende oppe, så er jeg overraskende avslappet (enda). Hadde egentlig vekkerklokken på 07 i dag, bare for å bli ferdig med alle ærend før jeg henter i barnehagen- det skjer jo ikke nå!

♥ Helgen gjorde meg så godt! Henge med familien, venner og pleie kjærligheten. Jeg elsker når helgene ikke blir stress, og vi kan ta dagene som de kommer. 

Jeg har jo søkt studie til høsten, så er spent på hva det blir til etter sommeren. Jeg aner ikke hva jeg har lyst til, eller om jeg skal studere i det hele tatt. Fikk i hvert fall ett behov for å søke- så er ganske spent! 

 Vi skal ha innflytningsfest på lørdag, så det er det eneste som står i hode atm. 

♥ Håper sommeren kommer for å bli værende snart.

Jeg har blitt helt hekta på serie, jeg som egentlig ikke liker slike ting. Nå er vi på tredje serien på bare noen uker. Wisting Chernobyl  BodyguardVil egentlig bare legge meg ned igjen å se serie nå, og det er bare såååå ulikt meg! For å ikke nevne hvor mye tid det tar, plutselig har det gått fire timer- er det det vi kaller altoppslukende?

 

Nå må jeg komme meg opp- prates!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg