Prep- N- Go

Annonse/ samarbeid med GOODIEBOX

Jeg elsker spenningen GOODIEBOX gir meg hver måned, vente på at en boks fylt med produkter skal droppe ned i  postkassen min. Vet du, det beste av alt- den passer perfekt  i postkassen, slik at jeg slipper å dra ned til postkontoret. Jeg har selv mange erfaringer med at slike ” overraskelseposer” ofte er billige løsninger og ubrukelige ting. Derfor har jeg blitt veldig positivt overrasket over boksene jeg har mottatt fra goodiebox.

Det er produkter jeg bruker mye! Sist måned ble jeg så fornøyd med scruben til Ole Henriks at jeg kjøpte full størrelse. Min oppfatning av innholdet er at det er produkter som er tilpasset trendene og spesielt årstidene. Det er med ganske god grunn at denne boksen heter ” Prep- N- Go”.

Tenk at vi allerede er i desember, og faktisk bare åtte dager til jul. Julebordsesongen har startet for fult, og jeg har allerede startet forberedelsene. Derfor passet det perfekt at øyemasken fra Blaq var et av produktene. Jeg sliter ofte med ” trøtte øyne”, og de kan til tider føles veldig sensitive for søvnunderskudd. De er tilfredstillende å ha på, og gir masse fuktighet. Hadde de på i ca 15 minutt, og posene under øynene fikk et skikkelig boooost.

 

Lipglossen fra Comme Deux er ikke klissete, halleluja! Det er det værste jeg vet, fargen er veldig nøytral og etterlater seg noen glossy lepper.

 

Radial var et merke jeg ikke hadde kjennskap til fra før av, så sykt gøy å bli introdusert til nye produkter! Et fuktighetsgivende rose rensevann, som var helt topp til å fjerne make-up med. Sminken løsnet opp etter bare en vask og huden føltes glatt og glødene. Deeeeeeilig! Neglelakk fra Mesauda, en lun grå farge som passer perfekt på vinterhalvåret. Jeg bruker alltid to lag for å få full effekt- og den satt overraskende godt til at jeg har hatt full utvask av huset vårt. 

Pinsett fra Emitë og sovemaske befant seg også oppi boksen.  Sovemasken har jeg ikke brukt, fordi jeg hater å ha det helt mørkt. Så for dere som trenger å ha det helt mørkt eller skal ut å fly, så passer det jo helt perfekt. Jeg får faktisk klaus av å sove med døren helt igjen på natten! Levi derimot fikk god nytte av den i bilturen på vei inn til Sauda, han sov som en stein uten noen lysforstyrrelser.

Den er jo kjempe søt!

4 kommentarer

Siste innlegg