POWER ON

I samarbeid med goodiebox

Tenk at vi allerede er i midten av mars, hvor sykt er ikke det? På denne tiden hadde jeg sett for meg at vi for lengst var ferdig, og hadde kommet oss skikkelig i hus. Der tok jeg feil gitt! Vi spiser enda av papptallerkener, ser tv på pcen oppå en flytte eske, badet er revet og det er kaos i hvert eneste rom. Jeg gjør noe fra morgen til kveld, men prøver å begrense det mest mulig på ettermiddagene. Levi tar sin del av plassen, og trenger at vi fokuserer på han etter barnehagen. Dette er faktisk første gang på elleve dager at jeg setter meg ned med pcen, drikker Pepsi Max og tenker at alt annet får vente. Vi har holdt på å skru og ordnet saker fra morgen til sent på kveldene. Note to myself: Kjøp heller brukt og ferdig montert enn flatpakket fra Ikea. Grunnen til at jeg satte meg ned for å skrive litt var egentlig på grunn av ….. trommevirvel! Goodiebox dumpet i postkassen min rett før helgen, så tenkte å fortelle dere litt om den.

Produktene er jo bare helt fantastiske ( vet jeg skriver det hver eneste gang, men jeg mener det virkelig)-  til kun 199,- i måneden, de er håndplukket etter trender og sesong. Denne gangen kom 5 av 6 produkter i full size! Du kan jo selv tenke deg hvor mye du får for 199,- på butikken nå til dags.. I hvert fall ikke 6 produkter! Det følger også med et fint hefte som forklarer produktene om du skulle lure på noe. Hvis du venter på boksen din, så ikke les videre nå! For her kommer det en spoiler om månedens produkter.

POWERED BY

Boksen inneholder fantastiske produkter som styrker hender, hår og negler, men også produkter som bekjemper misfarging og temmer selv den villeste highlighteren. Boksen skal inspirere til å finne din indre styrke, men også pynte litt på det ytre. Det passer jo helt perfekt nå som kvinnedagen også var på fredag. Power: ON! 

 

Min favoritt i denne boksen er det mattende pudderet fra banana og en tipptopp base under sminken! I hvertfall når jeg sliter med mørke ringer under øynene, så nøytraliserer den gulaktige undertonen det.

Jeg bruker sjelden håndkrem til vanlig, men etter at vi meislet opp gulvet på badet. Så har støvet tørket ut hendene mine fullstendig, håndkremen er forresten fra Raunsborg. Den er ikke klissete og trekker fort inn i huden. Mascaraen er fra AME, med en tykk børste som gir volum! Shampoo fra L´Oréal, som styrker svekket hår og gir det glans.

Preparty Moisturizing masken gleder jeg til å prøve, den sparer jeg til en spesiell anledning. Den skal etterlate huden silkemyk og med en fantastisk glød. Den skal ikke skylles av, fordi den fungerer som en primer under sminken. Can`t wait! Det siste som befant seg oppi boksen var neglelakken fra Mesauda Milano. Det er en gjennomsiktig lakk som styrker neglene, men kan også bruker som top coat og base coat. Jeg sliter mye med negler som splitter seg, spesielt nå på denne kalde årstiden!

Vil du vite mer om dette konseptet? Verdien på denne boksen er 886 ,- ♥ Klikk HER om du vil vite mer om Goodiebox eller bestille en boks hjem til deg, frakt er selvfølgelig inkludert.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg