Julen 2018

Den dagen vi har stresset oss opp for i hele desember, løpt rundt som hodeløse kyllinger og brukt tusenvis av kroner- er nå over. Pakkekalenderen er åpnet og det siste lyset på adventsstaken er tent. Dagen der familien er samlet, alle er glad, barna er i ekstase og en nydelig middag blir servert. Den dagen er også over. Jeg elsker alt ved jul, og vil ikke at det skal være over enda. Det er surrealistisk å tenke på at finnes mennesker som har gruet seg til jul, og bare vil få den overstått. Tankene mine har gått til disse menneskene, mer enn noen gang før. Etter at jeg ble mamma så har det åpnet det seg et følelsesspekter jeg ikke ante eksisterte.

Etter at jeg fikk Levi har det også blitt ekstra viktig for meg å videreføre juletradisjonene, men samtidig skape våre egne. Jeg og Joachim har en del forskjellige tradisjoner, så det gjelder å møtes på halvveien :))Han får jo julesokken på julaften, mens jeg pleide å få den 1. Juledag. Kanskje litt rart å henge seg opp i slike bagateller, men jeg er sykt sær når det kommer til jul!

I år feiret vi selve dagen hos mammaen til Joachim, med kalkun og masse pakker. Vi sov over til første dag, slik at vi bare kunne legge Levi på kvelden. Deilig å få sove litt frempå og våkne til ferdig frokost. Luksus! Jeg syns faktisk det er veldig koselig å gå i kirken på julaften, men det får jeg ikke med meg Joachim på. Kanskje når Levi har blitt litt eldre? Dette blir nok en dag Levi kommer til å huske, han har aldri fått så mange kjekke gaver på en og samme tid før. Han spør ofte om når nissen kommer igjen, så det forstår jeg godt :))

Resten av julen har vi tilbrakt med familien og alt for mye julemat. Nesten litt fælt å si høyt, men jeg gleder meg til kjedelige måltider med kylling. Når det er sagt, så nyter vi ( i hvertfall) Joa de siste tre dagene med fri. Tenk at vi nærmer oss 2019, et nytt år og nye dører skal åpnes.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg