Goodiebox // REFLECTION BOX

Reklame

God morgen fininger!

Blir så glad av å se pakken fra Goodiebox i postkassen, og like spennende hver gang. Jeg elsker at de alltid har et gjennomgående tema, og denne måneden var temaet REFLECTION. Glitter, highlight og shine er det første som dukker opp i hodet mitt- Gøy, ikke sant? Det ligger alltid en produktbrosjyre med en god oversikt over produktene, denne gangen var fremsiden dekket med Highlights of the year. Vil du høre mine?

• Kjøpte nytt hus • Reist til fem forskjellige destinasjoner • Overgangen til barnehage• Joachim begynte i ny jobb

Det beste med denne boksen er at man kan bruke produktene separat eller som quick fix før man skal ut. Først en maske som renser i dybden og etterlater huden silkemyk fra Masque Me Up. Dette legger et godt grunnlag for fuktighetskremen og sminken. Det er spesielt viktig å rense huden noen ganger i uken, slik at hudpleieproduktene får full effekt. Fuktighetskrem fra rituals, hvem elsker ikke rituals? Luktene derfra er jo helt magiske. Da er både hud og kropp mottakelig for sminke, deretter påførte jeg primeren fra Figs and Rouge som er en mattende primer. T- sonene min glinser alltid utover dagen, spesielt nesen. Den gir en mattende effekt, og fungerte godt til å påføres oppå sminken også. Avslutningsvis ordnet jeg brynene med Brow Fibre Del fra ModelCo og eyeliner fra Lord and Berry, Jeg bruker alltid helt svart eyeliner, så det var sinnsykt gøy å gå litt utfor komfortsonen  med en liner som glitrer og reflekterer som paljetter i lyset. Sist men ikke minst Illuminating Tan Mist fra James Read, det er en selvbruner med highlight, shine og glitter. GLAM!

Bubbeling sheet mask 

En dypt rensende maske som bobler på huden. Det er første gang jeg har prøvd en maske med boblende effekt, og man føler virkelig at den jobber med huden. Tok den av etter 8 minutter, huden føltes silkemyk og ren. Den inneholder fibre fra trekull som virker antibakterielt og minimerer porestørrelsen. Dette er det som er gøy med goodiebox, jeg får opp øynene for så mange spennende produkter.

More Brow Fibre Gel

Skal ikke skryte over den kunsteriske siden min, spesielt ikke over ferdighetene med øyenbrynspennen min. Det er godt at øyenbrynene skal være bestevenner og ikke søstre. Derfor er denne geléen med farge helt fantastisk på de travle morgenene, og i tillegg slipper jeg å konsentrere meg om å være nøyaktig. Den er fra merket ModelCo.

Pailettes eye pencil

Så gøy med litt forandring, det skal ikke så mye til for å gjøre det lille ekstra med sminken. Det ordner denne svarte eyelineren, som glitrer og reflekterer som paljetter. Passer fint når du skal gjøre det lille ekstra.

Sakura Body Cream

Trenger man egentlig parfyme når man har krem fra Rituals. Rismelkekstraktene gjør at huden etterlates myk, smidig og gir en sunn glød. Sakura betyr japansk kirsebær, og symboliserer renhet. Duften er utrolig avslappende, smørte den faktisk under nesen i sta for den lukter så godt.

Tan mist

En spray selvbruning med highlight, og glitter. Den gir en gradvis bruntone og etterlater seg ingen flekker eller striper. Helt supert når du skal gjøre det lille ekstra før du går ut. I tillegg tørker den kjempe fort, og gløøøøder!

Figs and rouge

Bruker sjelden primer til vanlig, så har ikke mye å sammenligne med. Den største forskjellen jeg merket var at sminken satt utover hele dagen og begynte ikke å glinse i t-sonen.

Goodiebox- 199 kroner i måneden← For å få vite mer!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg