DETTE VIL JEG GJØRE I SEPTEMBER

Reklame | annonselenke Röhnich

Innrede kjøkkenet ferdig. Blir helt gal av at alle rom står litt på halv åtte, og at jeg aldri finner motivasjonen til å bli helt ferdig. Derfor har jeg bestemt meg for å jobbe igjennom ett og ett rom.

Vipper. Nå som jeg er sertifisert vippetekniker går denne månedene på å prioritere dette. Håper at jeg kommer skikkelig i gang. Gleder meg!

Få i gang et prosjekt vi har jobbet med en stund. Dette er foreløpig hemmelig, men gleder meg til å fortelle dere mer når tiden er inne.

Bilnøkkelen. I nærmere to uker nå, har bilnøkkelen til bil nummer to vært sporløst forsvunnet. Det var selvfølgelig jeg som hadde den sist. Har brukt flere timer på å lete etter den j*vla nøkkelen, uten hell. Derfor MÅ jeg finne den nå!

Trening. Denne måned en skal jeg komme skikkelig i gang med trening igjen, har havnet litt bakpå etter ferien. Mangel på motivasjon og en hektisk timeplan har gjort at treningen har blitt nedprioritert- men så sykt deilig det har vært! Nå er jeg klar til å kicke ass.

Kjøpe meg regntøy/ turklær. Har innsett etter disse ukene med bare en bil at jeg MÅ skaffe meg ytterklær. Ser ut som en druknet katt hver morgen etter levering i barnehagen. Det er jo faktisk skikkelig deilig å gå i regn (om man har riktige klær!!)

2 kommentarer
  1. Hei! Så et bilde av gangen din for en tid tilbake, likte den sikkelig og har lenge sett etter en slik løsning som du har til å henge jakkene på? Den sorte som henger fra taket😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg