Det farligste vi har gjort

Skulle prøve å kutte søtsaker på kveldene, det gikk overraskende bra. Bestemte meg for tre timer siden, og nå ligger jeg med hånden nedi en pose med giffler- som Levi absolutt skulle ha på butikken. Tenker at jeg prøver igjen i morgen. Det farligste vi har gjort er faktisk å skaffe oss TV på rommet. Etter Levi er lagt og husarbeidet unnagjort, så legger vi oss alltid tidlig i sengen. Dette skjer sjelden uten smågodt, chips eller smørbukk sjokoladeplate. Det er grusomt å komme seg utav disse dårlige vanene, når man først har kommet inn i den onde sirkelen. ” Ikke ha det i hus”, sa de. Fungerer også dårlig når mannen er lett på foten, og på under tretti sekunder er han på butikken. Jeg finner alltid en unnskyldning til å unne meg litt ekstra i hverdagen❤️

I helgen var jeg og Joachim innom Oslo en svipp tur. Det er fantastisk å bare være vi, av og til. På formiddagen hadde vi tid til litt shopping før det dro av gårde i noen møter. Høydepunktet var såklart å kjøre hjem fra Oslo- vi har kjøpt oss ny bil.

Turen hjem ble litt lengre enn forventer. Flere omkjøringer, stengte veier, masse regn og uhyggelig dårlig sikt. I tillegg hadde vi ett stopp i Larvik, der fikk vi servert tidenes dårligste kina mat. Det der må faktisk være en greie, fordi hver ENESTE gang vi skal gjøre noe hyggelig sammen, så ender vi alltid opp med å spise dårlig mat.

 

Nå skal jeg lade batteriene til en ny dag på jobb i morgen, natta!

2 kommentarer
  1. Det farligste var vel da dere kjørte i Marbella med Levi i baksetet med seler som ikke var festet, eller enda verre; når dere kjørte rundt mens han satt på fanget til en beruset bestemor?
   Har dere fått noen veiledning av barnevernet enda?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg