Den siste dagen i 2018

💫HAPPY NEW YEAR💫

Godt nyttår fine dere!! Det har vært fantastisk å ta en pause og samle energi. Jeg elsker tanken på et nytt år, en ny start og nye muligheter. Tror 2019 blir et veldig bra år, selvom 2018 har vært magisk. Aldri før har så mye skjedd på så kort tid, og det er så gøy å se tilbake på. Spesielt motivasjonen til å holde samme tempo dette året.

Nyttåret tilbrakte vi hos mamma, etter at jeg fikk barn har nyttårsfeiringen fått en helt ny betydning. Veldig avslappende, og i godt selskap. Akkurat slik jeg liker det. Drakk litt bobler, men det var minimalt ettersom Levi var med oss hele kvelden. Joachim hadde et ønske om at Levi skulle se fyrverkeriet, og jaggu holdt han ut til 01.00. Fyrverkeriet var fantastisk å se på, men vi hadde ingenting selv. Hater jo alt som jeg anser som farlig, holdt så vidt stjerneskuddet.Levi holdt som sagt ut hele kvelden, han var helt eksemplarisk. Kledd i dressbukse og hvit skjorte ( som jeg ikke rakk å stryke). Han forsto  til og med pakkeleken, gjett om jeg var stolt. Dette var gøy helt til den lille skatten fikk ansiktsmaling i gaven, og wooooops så var timene på badet bortkastet. Heh!  Men latteren hans gjorde opp for det, alt man gjør for å glede barna sine. Det var en magisk stemning på terrassen når slaget slo 00.00. Vi holdt rundt hverandre, og det føltes ut som om bare vi tre eksisterte et lite øyeblikk. Du vet den varme følelsen som strømmer igjennom kroppen av og til? Akkurat den, det var en varm strømmende følelse som gikk fra topp til tå. Smilet, kysset, latteren og mulighetene. Alt føltes så godt og fredelig.

Nå kommer det beste, Levi sov til klokken 11.15 dagen etter. Det var ubeskrivelig deilig å starte det nye året opplagt, så 2019 må jo bare bli bra.

4 kommentarer
  1. Så fin blogg du har! Og for en koselig nyttårsfeiring 😀

   Ta gjerne en titt innom bloggen min også, når du får tid og lyst. Det hadde betydd veldig mye!
   Stor klem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg