De perfekte bildene

I samarbeid med posterstore

God fredag dere! 

Da var første uke i ny jobb så godt som over, og med det tar jeg velfortjent helg. Vi har kommet godt inn i de nye rutinene hjemme også, men egentlig så merker vi ikke så stor forskjell ettersom jeg har fleksitid. I går hadde jeg hjemmekontor, og første dag med vaskehjelp! Det var rett og slett helt fantastisk, jeg elsker det allerede. 

Veggene her hjemme har i lang tid vær tomme. Ikke fordi vi ønsker det slik, men fordi vi ikke har kommet over de perfekte bildene. Spesielt på kjøkkenet, det syns jeg er kjempe vanskelig- men nå dere, nå har jeg funnet de nydeligste kjøkken bildene.  De føles så ekte, og gir liv til de blasse/ hvite veggene vi har. Har lenge vurdert å male kjøkkenet, men blir ikke enig med meg selv om fargevalget.  Jeg er verdens mest ubesluttsomme person, og har jeg først bestemt meg så blir jeg aldri fornøyd- innmari slitsomt faktisk! 

Giraffen var det faktisk Joachim som valgte ut, jeg pleier sjelden å like “lekne” bilder ( om det var forståelig 🙂 ), så her ble jeg overkjørt. Overraskende nok skled det rett inn på veggen i stuen, og alle som har vært på besøk har gitt bilde en kommentar. Syns det er gøy at jeg også blir utfordret på interiør, jeg er som regel veldig rett frem- og velger sjelden noe som er utenom det vanlige. Derfor er jeg glad for at Joachim kom med innspill. Er ikke dette bilde bare helt sykt kult? 

På soverommet valgte jeg et svart/ hvit bilde. Det er jo ikke så vanskelig å gjette favoritt fargen min på interiør. Dette bilde er også veldig ekte, men samtidig sårbart. Kjempe fint! 

Jeg har vært så heldig å få tildelt en rabattkode til mine følger som gir dere 30% på plakater hos @posterstore ( dette gjelder ikke selection plakater), med koden veronica30

#posterstore

5 kommentarer

Siste innlegg