Det farligste vi har gjort

Skulle prøve å kutte søtsaker på kveldene, det gikk overraskende bra. Bestemte meg for tre timer siden, og nå ligger jeg med hånden nedi en pose med giffler- som Levi absolutt skulle ha på butikken. Tenker at jeg prøver igjen i morgen. Det farligste vi har gjort er faktisk å skaffe oss TV på rommet. Etter Levi er lagt og husarbeidet unnagjort, så legger vi oss alltid tidlig i sengen. Dette skjer sjelden uten smågodt, chips eller smørbukk sjokoladeplate. Det er grusomt å komme seg utav disse dårlige vanene, når man først har kommet inn i den onde sirkelen. ” Ikke ha det i hus”, sa de. Fungerer også dårlig når mannen er lett på foten, og på under tretti sekunder er han på butikken. Jeg finner alltid en unnskyldning til å unne meg litt ekstra i hverdagen❤️

I helgen var jeg og Joachim innom Oslo en svipp tur. Det er fantastisk å bare være vi, av og til. På formiddagen hadde vi tid til litt shopping før det dro av gårde i noen møter. Høydepunktet var såklart å kjøre hjem fra Oslo- vi har kjøpt oss ny bil.

Turen hjem ble litt lengre enn forventer. Flere omkjøringer, stengte veier, masse regn og uhyggelig dårlig sikt. I tillegg hadde vi ett stopp i Larvik, der fikk vi servert tidenes dårligste kina mat. Det der må faktisk være en greie, fordi hver ENESTE gang vi skal gjøre noe hyggelig sammen, så ender vi alltid opp med å spise dårlig mat.

 

Nå skal jeg lade batteriene til en ny dag på jobb i morgen, natta!

Mandag, helgen i bilder og ukens planer

God mandag dere. I dag har  vært en mandag der jeg trengte to nocco og to kaffe for å våkne. Kan umulig være heldig for kroppen, men i dag måtte jeg bare. Klarte å dra meg bort på trening, men alt har gått i slowmov. Kom igjennom programmet, med alt for mange pauser og få repetisjoner. Jeg nyter virkelig denne uken. Det er nemlig min siste uke der jeg har mulighet for å trene på dagtid, fra neste uke er det fullrulle i ny jobb! Hadde egentlig sett for meg å være hjemmeværende, og hjelpe Joachim i ny oppstartet selskap (frem til sommeren)- men så skjer livet. Fikk et jobbtilbud jeg ikke kunne takke nei til, så de neste månedene blir spennende! Gleder meg veldig til å komme inn i gode rutiner. For å slippe husarbeid på ettermiddagene, får vi vaskehjelp! Det er faktisk det beste med at jeg begynner å jobbe.

 

Helgen har vært innholdsrik, og svigerfar har vært på besøk. Vi får alltid unnagjort mye når han er her! Slenger med noen bilder fra helgen under.

Denne uken ser formiddagene mine slik ut!:

Mandag: Trening, svare på mail, ærend på kvadrat og foreldre samtale i bhg.

Tirsdag:  Trening, vippetime og ferdigstille et samarbeid.

Onsdag: Mini seminar og noen timer på kontoret.

Torsdag: Se på et lokale og reise til Drammen.

Fredag:  Kjøre hjem fra Drammen.

Uansett hvor sakte du løper, så knuser du alle som ligger på sofaen

Treningsmotivasjonen har vært på bunn den siste tiden, og det kan gå en uke i mellom øktene. Dette skyldes til dels at det har vært travelt i det siste, og at kroppen har vært tung. Jeg er ikke personen som trener før jobb, søvnen min er hellig. Heh! Har jobbet litt med med å finne motivasjonen tilbake, mindset er sykt viktig. I airpodsene har det rullet motivasjontaler, og vet du- det fungerer faktisk. Mitt motto er “Uansett hvor sakte du løper, så knuser du alle som ligger på sofaen.”  Alt du gjør, er bedre enn ingenting! Nedenfor har jeg ramset opp planen min for de neste månedene.

⚡️Lag realistiske delmål 

Denne uken har jeg satt som mål å trene fire ganger, det er absolutt oppnåelig. Jeg må bli flink til å sette av tid og gjennomføre det.

⚡️Planlegg måltidene

Jeg har enten gode eller dårlige perioder når det kommer til mat, det finnes liksom ingen mellomting. Den siste (umotiverte) tiden så har jeg vært dårlig på å planlegge maten. På formiddagen glemmer jeg ofte å spise, blir akutt sulten og spiser sjokolade istedenfor. Story of my life. Det finnes ikke noe bedre enn når matboksen gjerne er laget dagen i forveien, middagsforberedelsene er gjort på forhånd og kveldsmaten er planlagt. Det er i de gode periodene vi har masse overskudd, energi til trening, og unngår lavt blodsukker ( happy wife).

⚡️Hverdagsaktivitet

Trening handler ofte om hva du gjør igjennom hele dagen, ikke bare den timen du er på treningssenteret. Jeg har laget en regel for meg selv, tar alltid trappene og dropper heisen! Gå en kveldstur på ettermiddagen istedenfor å ligge hjemme på sofaen. Da  sitter du igjen med en god følelse resten av kvelden, og ekstremt god samvittighet.

⚡️Freshe klær

Materialistisk lykke? For min del er det viktig å ha på meg klær jeg føler meg vel i, og det booster faktisk treningen skikkelig. Invester i noen nye treningsklær som du føler deg skikkelig fresh i, og jeg kan nesten garantere deg en god trening.

 

 

 

TGIF

Inneholder annonselenker/   Femmeluxe

TFIG! Denne uken har vært hektisk, sånn skikkelig hektisk! På toppen av det hele hang det lapp i barnehagen på tirsdag, om at barn på avdelingen hadde fått omgangssyken. Jeg hater omgangssyken, eller rettere sagt; Jeg hater at Levi har det. For det første syns jeg ufattelig synd på han, hjertet mitt knuser når jeg ser den lille kroppen kaste opp. For det andre, det er et h*elvetes graps- vasking av sengetøy og oppkast over alt. For det tredje, setter jeg livet mitt på vent til omgangssyken har inntruffet meg. Derfor tar jeg alltid ut Levi fra barnehagen til alle er friske igjen. I fjor vinteren tok jeg han ut tre uker fra barnehagen, uken etter at han kom tilbake fikk han omgangssyken. Haha, karma? Håper at alle er friske på avdelingen hans til mandag, bank i bordet! Det har vært kjempe koselig å hatt han hjemme, men merker at han har behov for mye stimuli. Han er en aktiv treåring, med mye på hjertet. Denne uken har han hengt med rundt i møter, og vært med på jobben til Joachim. YouTube har vært redningen, han er verdens mest tålmodige når han får se på YouTube- og kan sitte i timesvis. Litt dårlig samvittighet for at han vært med på så mye ” kjedelige” ting, men vi har gjort det beste utav det og heller dratt innom lekebutikken en ekstra gang.

Link til kjole

Nå har jeg slengt meg på sofaen, og skal gjøre siste rest av jobb før vi skal se serien “EXIT”. Alle har anbefalt meg å begynne å se den, så nå har jeg endelig fått fingen ut. Blir så fascinert over livsstilen deres, og at mennesker faktisk lever slik. Nå fikk jeg helt skrivesperre, Joachim sitter å jobber ved siden av meg ( i telefonen), og tven durer i bakgrunnen med norske talenter. Jeg må helst sitte alene for å konsentrere meg, blir vippet av pinnen av den minste ting- så nå skrur jeg av og tar HELG!