Slik lager jeg gode dager

Hver dag er unik, og bittelitt annerledes enn dagen før. Er det bare jeg som er misunnelig på alle disse fancy frokost bildene på Instagram, eller de som løper femti minutt før frokost? Jeg har full forståelse for at morgenen din er hektisk og hundre prosent fullspekket. Problemet hjemme hos oss er at vi faktisk står opp for sent. Det høres ut som et luksusproblem, ikke sant? men det er det ikke, hver eneste morgen er en kamp mot klokken.  Joda, vi kan ha på alarm- men det er jo så uhyggelig godt å ligge i sengen om morgenen. Jeg vet at livet tidsnok blir hektisk, så nyter egentlig disse morgenene litt. I tillegg hater jeg å stresse, eller forsove meg. Det kan ødelegge hele morgenen, noen dager lar jeg det faktisk ødelegge hele dagen. Derfor må jeg finne en mellom ting, noe som gjør at jeg kan sove ut og i tillegg ha god tid på morgenen?

Det er ett friskt drag i luften på morningene. Høst. Kaldere ute, og varmere inne. Denne høsten har jeg tatt noen forhåndsregler, og under har jeg listet noen av mine tanker for å gjøre dagene bedre❤️ Det fungerer !!

Jeg prøver å bli mer bevist på hvem jeg vil være, og hva jeg skal tenke. Jeg vil være positiv, inspirerende og den beste utgaven av meg selv. Dette må ikke blandes med perfekt, for det er absolutt ikke et mål.

 

Gjør små grep i hverdagen som kan øke dopamin, lykkehormonet i hjernen. God musikk på øret, og en tur innom treningssenteret løfter definitivt min dag.

 

Lager to- do list med kun det nødvendigste. Før satte jeg alt for høye krav til meg selv, og hadde en uendelig lang liste som jeg ikke kom igjennom. Da gikk jeg med konstant dårlig samvittighet over alt jeg burde gjøre. En kortere liste gir meg en følelse av mestring og reduserer stress.

 

I en hektisk hverdag ruller timene avgårde, og en kaffe i hånden kan fort bli lunsjen. Det setter en dårlig standard for resten av dagen, så ” Unngå lavt blodsukker“, som Joachim sier. Det er alfa omega for min del!

 

Det er ikke farlig å ha det kjipt en dag. Erfaringsmessig så hjelper det å snakke om det, løfte blikket og tenke at dette skal gå over.

 

Unn deg godteri i hverdagen, det gjør i hvert fall meg glad.

 

Kanskje det viktigste av alt: Snakk med gode mennesker. Joachim og nære venninner er gull å ha, for å ikke snakke om familien. Snakke om tanker, sette ord på dem, og gjøre at det kjipe blir mindre vondt og mindre farlig. Delt glede er dobbel glede, delt sorg er halv sorg.

 

 

 

DETTE VIL JEG GJØRE I SEPTEMBER

Reklame | annonselenke Röhnich

Innrede kjøkkenet ferdig. Blir helt gal av at alle rom står litt på halv åtte, og at jeg aldri finner motivasjonen til å bli helt ferdig. Derfor har jeg bestemt meg for å jobbe igjennom ett og ett rom.

Vipper. Nå som jeg er sertifisert vippetekniker går denne månedene på å prioritere dette. Håper at jeg kommer skikkelig i gang. Gleder meg!

Få i gang et prosjekt vi har jobbet med en stund. Dette er foreløpig hemmelig, men gleder meg til å fortelle dere mer når tiden er inne.

Bilnøkkelen. I nærmere to uker nå, har bilnøkkelen til bil nummer to vært sporløst forsvunnet. Det var selvfølgelig jeg som hadde den sist. Har brukt flere timer på å lete etter den j*vla nøkkelen, uten hell. Derfor MÅ jeg finne den nå!

Trening. Denne måned en skal jeg komme skikkelig i gang med trening igjen, har havnet litt bakpå etter ferien. Mangel på motivasjon og en hektisk timeplan har gjort at treningen har blitt nedprioritert- men så sykt deilig det har vært! Nå er jeg klar til å kicke ass.

Kjøpe meg regntøy/ turklær. Har innsett etter disse ukene med bare en bil at jeg MÅ skaffe meg ytterklær. Ser ut som en druknet katt hver morgen etter levering i barnehagen. Det er jo faktisk skikkelig deilig å gå i regn (om man har riktige klær!!)