Uken som gikk

Inneholder annonselenker/ femmeluxe 

Hei!

⚡️Akkurat nå Levi har akkurat lagt seg, og jeg og Joachim sitter i hver vårt sofahjørne ( romantisk!) og planlegger fremtiden. GØY!

 

⚡️Ukens opptur Denne er umulig å kun ha ett svar på. Bestevenninnen min kom hjem fra Oslo en svipptur i helgen. Vi har fått ny bil, så nå er el- bil epoken over for denne gang! OG jeg har fått nusset på verdens fineste lille baby Belle🧡

 

⚡️Ukens nedtur Nå må vi begynne å betale bom, diesel og årsavgift igjen- så nå kan det bare komme halv bom på el-bil, hehehe! Tulla….ikke.

 

⚡️Ukens tanke Levi begynne å sove på eget rom igjen, etter ferien har han fått fast plass i vår seng. Veldig koselig, og litt slitsomt. Regner med dette bare blir med tanken en liten stund til, for jeg blir sliten bare av tanken på den kampen.

 

⚡️ Ukens outfit Jeg må bare tipse dere om denne jumpsuiten fra #femmeluxe. Sinnsykt behagelige og passer til de fleste anledninger. Legger ved annonselenke under her.

One shoulder jumpsuit

⚡️Ukens cravings Uten tvil plommer! Spiser til jeg får vondt i magen, og litt til. Prosjektet til neste år blir å få plommetre i hagen! Nam.

 

⚡️Ukens matrett Vi har hatt en skikkelig dritt middagsuke, haha! Skulle prøve å være litt mer økonomiske og holde oss til matbudsjett- men fysøøøren så kjipt. Restemiddag annen hver dag er ikke noe for oss. Tror vi sklir tilbake til gamle rutiner denne uken.

Det skjer aldri igjen// Fretex

Annonse// Femmeluxe

Plutselig var søndagen også snart over, er det bare jeg som føler at vi kun har mandager og søndager? Startet dagen med noen timer på jobb, gurrri så trøtt jeg var i dag morges når klokken ringte. Du vet den følelsen når du tror du nettopp har sovnet, og alarmen begynner å ringe. 06.30, men slumret til 06.50! Et halvt øye åpent, polarbrødet i hånden og full rulle på radioen i bilen- det er morgningen sin det!

Tenkte jeg bare skulle innom å tipse dere om Fretex. Håper Joachim aldri er inne å leser dette innlegget, for han hater Fretex- haha! Jeg forstår faktisk ikke hvorfor, han syntes det er ekkelt å tenke på at han skal spise det samme som en ukjent gammel mann har spist av. Det forstår jeg faktisk, så derfor kjøper jeg aldri kjøkkenting. Okei, det skjedde faktisk en gang- men det var en syyyyykt fin skål, men det var første og siste gang. Syns det er bra at vi blir flinkere på gjenbruk, det er faktisk ganske undervurdert. Interiørblader derimot, det handler jeg mye av der. Det koster jo en arm og en legg på butikken- så kan like gjerne kjøpe de brukt. Det samme gjelder bøker, de har stort utvalg av bøker til rundt 50 lappen. Skal ikke skryte på meg at jeg leser mye, men de tar seg veldig fint ut i bokhyllen. I morgen skal jeg en tur på jobb, og i et spennende møte på kvelden!

Nå er denne nydelige kjolen også på tilbud! HER

#femmeluxe

Buksen alle spør om

Annonse { Femmeluxe}

Torsdag!

I morgen er det planleggingsdag i barnehagen, og jeg gleder meg i hjel! Ettermiddagene blir alltid så korte, og før jeg vet ordet av det så er det kveld. Denne uken har jeg jobbet hver dag, så derfor har jeg gått glipp av levering og henting i barnehagen. Føler jeg går glipp av halve livet hans, heh!

Har fått kjempe mange spørsmål om buksen jeg hadde på meg på Instagram, så linker klærne under.

Crochet trouser

Denne buksen skulle jeg helt klart hatt med meg i sommer, så den kom bittelitt for sent. En behagelig bukse, med strikk i livet! Buksen er gjennomsiktig og egner seg derfor utmerket i syden, på et kjøpesenter i Norge er mer tvilsomt. I tillegg er den jo kjempe sexy!

Genseren er fra Lindex HER!

In love

Stavanger’s beste blåskjell

God kveld dere!

Jeg må bare dele en helt sykt god og enkel oppskrift på blåskjell. Har faktisk ikke smakt bedre ( les: i Stavanger), kan tro jeg er stolt over egne ferdigheter. Jeg trodde blåskjell var vanskelig å lage, men dette kan til og med den mest uerfarne få til. Det beste av alt, du trenger kun å sette av ti minutter!

{Til to personer}

Du trenger: 

1kg blåskjell

2 stk finhakket sjalottløk

3 fed finhakket hvitløk

1/2 finhakket rød chili

4 ss olivenolje

1 dl hvitvin

3 ss créme fraiche orginal

2 dl fløte

salt/ peppeR

Fremgangsmåte :

1. Skyll blåskjellene godt og kast de som er skadet.

2. Fres hvitløk, sjalottløk, chili i olivenolje i en gryte. Tilsett blåskjell og hvitvin, legg på lokk. Damp til skjellene åpner seg. Dette tok ca 7 minutter!

3. Ta ut blåskjellene, men la kraften ligge igjen i gryten. Tilsett créme fraiche og kremfløte, og kok sausen til den er passe tykk.

4. Ha blåskjellene tilbake i gryten, og vend dem inn i sausen.

Bon apetitt

TANKER

 

Innlegget ble skrevet i går!

🌻 Levi skal sove over hos svigermor i dag, så vi skal ut å spise med et vennepar. Sykt koselig! Joachim hater buss, så han vet ikke at vi skal ta bussen inn til sentrum senere. Han tilbyr seg garantert å kjøre, men hallo- det er jo kjempe koselig! Vi flytter også inn til mamma nå en ukes tid. Lillesøsteren min kommer hjem fra Spania før resten av familien, så vi skal være barnevakt. Barnevakt var kanskje litt å ta i, hun styrer jo seg selv for det meste.

 

🌻Jeg er allerede rastløs igjen. Det er jo bare knappe to uker siden vi kom hjem fra ferie, men det føles så mye lengre. Jeg har allerede begynt å se på billetter i September, så det gleder jeg meg til!

 

🌻Dere som har fulgt meg en stund, vet jo at vi har stresset oss i hjel med badet. Det som skulle bli et gøy renoveringsprosjekt, ble alt annet enn gøy. Tenk at det er fem måneder siden vi flyttet inn her, og fortsatt så er det ikke ferdig. Nå gjenstår det bare småting, men allikevel er det sykt irriterende. De kom i dag tidlig for å se på badet, jeg mener at de har slurvet fælt når de har lagt fugene. De legger skylden på sparklingen, og slik fortsetter den onde sirkelen. Alle skylder på alle! Derfor skal vi få inn en tredje person neste uke, for jeg har definitivt ikke tenkt å gi meg. NOTE to yourself: ALDRI betal før du har fått badet ferdigstilt.

 

🌻 Komme inn i gode rutiner, kutte ned på take away, og ukes handle! Det har sklidd helt ut disse sommermånedene. Nå er jeg klar til å gi gass igjen- go, go, go!

Vil tilbake

Nå har jeg endelig fått fingen ut å begynte å skrive om ferien. Det har egentlig vært ganske vanskelig ettersom mobilen min ble stjålet i Kroatia og 50 % av bildene på iCloud var ikke lagret. Klarer liksom ikke helt å få ro med meg selv, altså… hvordan har jeg klart å ikke oppdatere iCloud når det poppet opp påminnelser hver dag. Det værste ( verste?) av alt er at det samme har skjedd på den nye telefonen nå. Gjett hvem som drøyer det? Karma om jeg mister telefonen nå! jaja.. Vi dro til Kroatia i forbindelse med Ultra festivalen. Nå er jeg suuuperhekta, så hekta at jeg sitter klar til å bestille neste år!

Det var så innmari gøy, så gøy at hverdagen nesten har blitt litt deprimerende. Et helt år til neste gang blir definitivt alt for lenge, men når det er sagt.. en uke borte fra Levi var alt for lenge. Neste gang blir det toppen 5 dager, savnet den lille knerten så mye at de siste dagene ville jeg bare dra hjem. Festivalen var fra torsdag til søndag, med afterparty hver kveld til langt utpå formiddagen. Trodde faktisk at jeg skulle merke på kroppen at den ikke var 19 år på Rhodos, men det gjorde jeg absolutt ikke. Musikken som ble spilt var i min gate, og høydepunktet var såklart Armin Van Buuren! Nå spilles det bare ” knitre musikk” hjemme.

åå, glemte nesten å fortelle hvordan jeg mistet telefonen! Den andre natten i Kroatia fikk jeg ansvar for nøklene til leiligheten, noe jeg også følte meg best egnet til. Vi var på et utested, men bestemte oss for å dra tidlig hjem for å lade batteriene til Ultra dagen etter. Halv to på natten blir vi kjørt hjem av Uber, jeg oppdager straks jeg setter meg inni at telefonen er borte. Da raser selvfølgelig hele verden, og tredje verdenskrig starter. Vi går opp trappene til leiligheten, og jeg som er pissesur subber bakerst og orker ikke å høre på hva de andre prater om. Da jeg kommer til døren, er nøkkelen også borte. Haha, skulle ønske jeg hadde denne kvelden på film. Jeg får jo selvfølgelig fullstendig panikk og ofrer ikke mobilen min en tanke engang. Vi prøver å ringe husverten flere ganger uten hell, det er jo forståelig midt på natten i en ukedag. Jakten på hotell begynner, og vi går rundt i gatene i nesten tre timer før vi innser at det ikke er til noen nytte. Absolutt alt var fullbooket! Vi får tak i et vennepar som også er i Kroatia, så vi drar tilbake til utestedet for å finne dem. Klokken var bikket fem på morgenen, og det var faktisk nydelig å se byen våkne til liv ( det klarte jeg ikke å se på det tidspunktet, hah)! Vi fikk låne en seng, og en drøy time etter ringer husverten. Vi tar beina fatt, og går tilbake til leiligheten. Aldri før har jeg vært så flau, med en time på øyet den natten var jeg rimelig redusert. Stakkars vert, det må ikke ha vært et vakkert syn!  Han byttet lås for oss senere på dagen, og vi fikk utlevert en reserve nøkkel. Etter dette rørte jeg ikke en eneste nøkkel resten av oppholdet.

Verdens beste blåskjell i Split💜💜

 

Vi landet onsdag formiddag på Sola flyplass, og det fineste lille vesenet løp i mot oss <3 Da var listen lang med ærend, vi skulle nemlig fly til Spania neste dag. – Hele gjengen! Vi hadde bestilt tidenes melkerute, kjøre til Haugesund- Haugesund- Oslo- Sverige- Spania. Gøy å fly, er det ikke det de sier? En rimelig sliten gjeng ankom Spania etter nesten et døgn i reise. Det vi sparte inn på å dra fra Haugesund, brukte vi på taxfreen og i mat. Lærdom til neste gang: Det svarer seg ikke å reise en melkerute, kontra direktefly.

Spania var helt fantastisk etter de heftige dagene i Kroatia, det var rett og slett helt perfekt med en slik ferie etterpå. For å ikke snakke om hvor deilig det var å bare være oss tre. Alt fokuset lå på oss som familie, og alt av rutiner utgikk. Hele gjengen la seg etter midnatt og sto opp rundt i 11 tiden på formiddagen. Det kaller jeg ferie!

Dagene gikk stort sett i å slappe av, og på kveldene dro vi inn til Marbella og Puerto Banus. Levi syns det var så stas med alle ” racerbilene” i Puerto Banus, så der spanderte vi store deler av tiden. Det er en nydelig by, som florerer av rikdom og fine materialistiske ting. Der går det nesten ikke ann å si at materialistiske ting ikke gjør deg lykkelig, for der hadde i hvert fall jeg vært lykkelig  🙂 🙂 🙂 Vi fant også et sted i Marbella der de leide ut elektriske biler til barn, noe så genialt! 120 kroner for åtte minutter, fantastisk måte å tjene penger på. Dette var kveldens høydepunkt for Levi!

 

Hele ferien hadde jeg vært på utkikk etter blåskjell, og den siste dagen fant vi et utested som hadde blåskjell i grønn saus ( har selvfølgelig mistet bilde..). Hadde fantasert om blåskjellene vi fikk i Spilt- de beste jeg noen gang har smakt. Det som møtte meg var fire uskyldige blåskjell på en asjett. Jeg er absolutt ikke kresen, og kommer ikke på noe jeg ikke liker nå i forbi farten… men det er noe av det ekleste jeg har smakt noen sinne. Måtte spytte det ut i servietten, og dekke fint over. Typisk min uflaks, når jeg har bygd opp forventinger til noe. Alt i alt, så hadde vi en  tipptopp ferie! Det viktigste av alt var at dette var Levi sin ferie, så vi har stort sett gjort som vi har fått beskjed om.