Blitt rusten!

En uke siden jeg var innlogget her sist! Helt vanvittig hvor fort tiden går, men nå har jeg jo jobbet mye i det siste! Ettermiddagene har jeg prioritert på familien, og sovnet tidlig på sofaen. Hver søndag plinger det inn hvor mye jeg har vært på telefonen i løpet av uken, den var redusert med 50 %! Det føles faktisk sykt befriende, men samtidig ( bitte) litt stressende- føler jeg henger bakpå hele tiden!

Uansett, helgen har vært FANTASTISK! Vi har hatt innflytningsfest 🥂 og plutselig sto bestevennen min på døren, helt uten forvarsel.  Det var virkelig kveldens høydepunkt!! Vi ble nærmere 30 stk, så det var super koselig! Kjenner at kroppen ikke er laget for å være ute til sent på kvelden lengre. Vi sov faktisk hele søndagen, og allikevel føler jeg meg rusten i dag. Mamma passet Levi, og nektet å levere han før 19:30- for et luksusproblem! Vi begynte å komme til hektene rett før Levi kom hjem, så har ikke ord for hvor takknemlig jeg er for mammaen min ❤️ Slenger med noen bilder fra lørdagen, og satser på at jeg er bedre i formen i morgen. Denne uken jobber jeg på dagsenter for eldre! Det gjør meg så glad, og gir meg så mye! Derfor skal jeg legge meg tidlig ( i dag også), og være FIT for FIGHT i morgen.

 

-natta

Tanker på en mandag

Ligger å drar meg ekstra lenge i dag, Levi sov over hos svigermor fra søndag til i dag. Rart å ikke kjøre til barnehagen, føler egentlig fortsatt det er helg. Ironisk nok brukte jeg hele sist uke på å høre på motivasjonstaler, blant annet for å stå opp tidlig. Nå ligger jeg her da….. 09.18!

Til å ha en lang TO DO liste liggende oppe, så er jeg overraskende avslappet (enda). Hadde egentlig vekkerklokken på 07 i dag, bare for å bli ferdig med alle ærend før jeg henter i barnehagen- det skjer jo ikke nå!

♥ Helgen gjorde meg så godt! Henge med familien, venner og pleie kjærligheten. Jeg elsker når helgene ikke blir stress, og vi kan ta dagene som de kommer. 

Jeg har jo søkt studie til høsten, så er spent på hva det blir til etter sommeren. Jeg aner ikke hva jeg har lyst til, eller om jeg skal studere i det hele tatt. Fikk i hvert fall ett behov for å søke- så er ganske spent! 

 Vi skal ha innflytningsfest på lørdag, så det er det eneste som står i hode atm. 

♥ Håper sommeren kommer for å bli værende snart.

Jeg har blitt helt hekta på serie, jeg som egentlig ikke liker slike ting. Nå er vi på tredje serien på bare noen uker. Wisting Chernobyl  BodyguardVil egentlig bare legge meg ned igjen å se serie nå, og det er bare såååå ulikt meg! For å ikke nevne hvor mye tid det tar, plutselig har det gått fire timer- er det det vi kaller altoppslukende?

 

Nå må jeg komme meg opp- prates!

 

Dette har vi ikke snakket om

Blir faktisk ganske gal av dette været, det skifter fra sol til regn på bare noen sekunder. Gradene beveger seg fra parajumper til kjole. Det var ikke dette været jeg bestilte i juni!  Vi hadde noen helt fantastiske uker i mai, så krysser fingrene at vi får en slik sommer. Jeg tror faktisk ikke vi har snakket om sommerferien enda, så det er vel på tide å skrive litt om den nå! Joachim må ta ferien sin i Juli, så vi har ingen mulighet for å dra utenom fellesferien. ( Det er ikke mor så fornøyd med !!)…Men det skal i hvert fall bli veldig godt med ferie, og jeg gleder meg til å at hele gjengen har fri. Tror Levi også kommer til å syns det er gøy med et avbrekk fra barnehagen, men samtidig savne tilbake igjen etter kort tid. Vi skal i hvert fall gjøre vårt beste for at han skal få en kjekk ferie, og ikke bli lei av disse foreldrene hans :)))

I starten av juli skal vi på barnefri ferie til Kroatia. Det blir den lengste perioden jeg er borte fra Levi, og det gruer jeg meg innmari til. Allikevel skal det bli godt med kvalitetstid, og gjøre alt annet vi ellers ikke kunne gjort. Han skal overnatte hos mamma og svigermor, så han er i veldig gode hender.  Det gjør at jeg kan slappe av litt ekstra, å vite at han mest sannsynlig ikke savner oss ( hehe!). Vi har fult program i Kroatia, så det kommer i et annet innlegg. Det blir ikke en avslappende badeferie, så vi er nok rimelig slitne når vi lander på Stavanger lufthavn.

Vi har grusomt dårlig samvittighet for å dra på sydenferie uten Levi, så for å lette litt på denne så er planen å dra til Spania. Han snakker ikke om noe annet enn Spania og den gule flytevesten. Han stiller høye krav til å være så liten, men ” alt for å glede barna” – ikke sant? Det skal bli fantastisk å ha en avslappende ferie, spise god mat og bade masse.

Utenom dette skal vi en tur til Dyreparken i Kristiansand, noe som også står veldig høyt på ønskelisten til Levi. ” Ønsker meg det til bursdagen“, sier han alltid til ting han ikke får- han er jo bare så søt! ………..og der var juli over. August, barnehagestart og full rulle mot jul.

NEW IN

I samarbeid med Femme Luxe

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Femme luxe! Oppdaget nettsiden deres for en stund tilbake, men jeg er alltid så skeptisk til å bestille fra utlandet. I hvert fall når jeg har hørt lite om nettstedet, kjenner ikke til størrelser eller leveringstid. Derfor ble jeg veldig glad når spørsmålet om samarbeid dukket opp. I tillegg er det jo gøy å ha noe som ikke alle andre har.

Nå nærmer det seg sommer, og garderoben trenger definitivt en oppfriskning. Jeg skal vise dere noen favoritter herfra! Har allerede fått flere spørsmål om leveringstid- den var overraskende bra. Hentet pakken på postkontoret fem dager etter at den ble sendt fra Manchester. Størrelsene var jeg også veldig spent på, men de matchet norske størrelser. Jeg har størrelse S i både bukse, genser og jumpsuitene. Jeg er 169 lang ( haha, viktig å være nøyaktig), og lengden passet helt perfekt!


 

Loungewear set

Diiiggeste settet!

 

 

Black jumpsuit w/ one shoulder

Denne har blitt min favoritt! Jeg har veldig ofte på meg nøytrale farger som svart, beige og hvit. Derfor var det gøy at denne var i svart m/ krokodille mønster, så den skiller seg litt mer ut. Kvaliteten er veldig god, og den er relativt tykk i stoffet.

 

 

Jumpsuit off the shoulder

Jeg får aldri nok jumpsuiter, så måtte bare ha denne også! Den er lett i stoffet, og passer godt til varme sommerdager.

Rabattkode Daniel Wellington (!!!)

I samarbeid med || Daniel Wellington

 

God søndag dere!

I går jobbet jeg på Bon Jovi konserten, så i dag er jeg rimelig redusert. Jeg var ikke i seng før langt over to i natt, og det er definitivt i det seneste laget for min del. Jeg trenger alle mine ni timer for å være skikkelig opplagt, så slipper resten av familien å høre på ei sur kjerring 🙂 I dag har vi egentlig bare slappet av hjemme, og vært innom en tur på plantasjen – super diiiiigg!

 

Tenkte å stikke innom å tipse dere om rabattkoden hos Daniel Wellington. JOHANNESEN for 15 % rabatt på hele kjøpet! Klokkene er jo bare så lekre, for å ikke snakke om armbåndene. Du finner nettsiden HER.

Disse enkle og tidløse klokkene passer til en hver smak, i hvert fall min ✨ Ofte så tror de som leser at når det står i samarbeid med noen, så må man skrive en god anbefaling. – slik er det slett ikke, jeg gjør kun samarbeid med det jeg liker. I dette tilfelle hadde jeg også kjøpt en DW klokke, lenge før samarbeidet dukket opp. Derfor kan jeg anbefale disse klokkene på det varmeste.

 

-Natta

 

#DanielWellington#collab

FØR OG ETTER: KJØKKEN

 

ETTER OPPUSSING …

 

Dette huset føles ut som et evighets prosjekt, men nå begynner vi endelig å komme i orden på kjøkkenet. Derfor tenkte jeg å vise dere hvordan det har blitt, endelig! Det mangler enda en del ting, men nå orket jeg ikke å vente lengre på å begynne å vise dere hva vi har gjort. Ganske stor forandring fra det gamle kjøkkenet spør du meg!  Akkurat nå ser det veldig “blenda” hvit, og sterilt ut- men det vil endre seg når vi er helt ferdige. Jeg liker det enkelt, men det må allikevel være hjemmekoselig.  Vi er veldig fornøyd med det nye kjøkkenet, spesielt øyen – elsker den. På sikt skal vi få stoler under, slik at vi også kan sitte der. Der er jo så koselig når man lager middag!

 

Vi har som sagt gjort en del på kjøkkenet som dere ser. Det har tatt uendelig lang tid, men nå begynner all frustrasjonen å bli verdt det. Skal oppdatere dere når vi er helt i mål!

Livet skjer nå

 Lille, søte, store skatt <3 Om knappe en måned har vi en treåring i hus! Syyyyyyykt. Det fikk meg til å tenke litt på hvordan vi ofte planlegger livet, og liker å ha en fremdriftsplan. Spørsmålene dukker stadig opp, ” Når skal dere få flere barn?”, ” Når skal dere gifte dere?”, ” Du må jo snart fri”, ” Levi begynner å bli stor, planlegger dere neste?, “Har dere ikke tenkt på neste mann?”. Alle disse spørsmålene, uten konkrete svar. Det er jo ikke rart at man begynner å planlegge livet. Hadde du spurt meg når jeg var gravid( for tre år siden), hadde svaret vært et helt annet. Joachim skulle absolutt ikke ha mer enn to år i mellom barna sine, i så tilfelle var løpet kjørt om det skulle overstige to år. Han skulle ikke trekke ut småbarnsperioden, så når han først hadde fått barn så skulle han bli ” ferdig med det ” på kort tid.

 

En periode hadde jeg et stort behov for å ha dype samtaler om livet, jeg ønsket å vite i detalj hvordan Joachim tenkte og så for seg fremtiden. Alle som kjenner en mann, vet jo at de ikke planlegger i detalj. De er relativt enkle mennesker som ikke overtenker situasjoner ( hehe, der har vi jenter noe å lære!). Nå har jeg slått meg helt til ro, senket skuldrene og nyter ( til en viss grad, hehe) tilværelsen i det nye huset. Vi har funnet en god balanse i hverdagen og trives godt i hverandres selskap. En trio som føles ustoppelig, som skal komme oss igjennom alt – så lenge vi har hverandre. Sammen er vi dynamitt, som Joachim alltid sier! Denne lille familien gjør meg så ufattelig glad, og tilfører meg mye energi i hverdagen. Vi tre gjør alt sammen. Tanken på å få et barn til er skremmende, tanken på at jeg og Joachim ofte må splitte oss med hvert vårt barn, tanken på stresset, kaoset og alt det ekstra som følger med. Misforstå meg rett, det er det beste som noen gang har skjedd meg – og det må føles helt fantastisk å oppleve dobbel kjærlighet! Uvirkelig å forstå at man kan elske to barn like mye? Noe som jeg vet kommer naturlig når det engang skjer. Usj! Nå hørtes jeg negativ ut, og det mener jeg absolutt ikke å være. Poenget er vel mer at vi ikke er klar for det enda, og har heller ingen svar på når det blir ( eller om det blir i det hele tatt?). Livet er uforutsigbart, så hver eneste dag er viktig. Tenk at vi aldri får tid tilbake igjen, er det bare jeg som blir gal av tanken? Vi snakker om livet, uten å egentlig tenke over at livet skjer akkurat her og nå. Nå når vi har en helt vanlig kveld på sofaen, skjer livet. Gleder oss til ferie, reisene, helgene, fridagene og de store tingene i livet- uten å tenke på at livet er nå. Den siste timen på jobb før helg, den travle morgenen, den lange bussturen, de kjedelige søndagene, de sultne minuttene før middagen, de dype diskusjonene med en treåring i trass og uenighetene med mannen. Det er viktig å minne hverandre på at dette også er livet. Det livet jeg elsker og ønsker å leve, jeg lever hver eneste dag.

 

Livet skjer uansett hvor mye man prøver å planlegge. Levi er utfallet av det uplanlagte livet, og det beste som livet noen gang har gitt oss. Derfor har vi sluttet å planlegge, og tar heller ting som det kommer. Vi har satt oss på en Berg- og dalbane, med oppturer og nedturer, overraskelser, utfordringer, tårer, latter, smil og kjærlighet, uviten om neste stoppested.