Daniel Wellington Classic Petite Melrose

Reklame/ Daniel Wellington

God kveld, eller for småbarnsforeldre er det i hvert fall kveld!

 

Tenkte jeg skulle titte innom å vise dere det nye tilskuddet i Daniel Wellington kolleksjonen min. De har jo så mye fint, har du forresten sett de nye armbåndene? Hvis ikke, så du ta deg en titt på nettsiden deres. De står i hvert fall på min ønskeliste ♥

Denne gangen gikk jeg for en svart klokke, med gull reim.Den er bare så fiiiin. Klokken heter Classic Petite Melrose og er 32 mm. Daniel Wellington har fått et bredt utvalg, og noe som passer en hver smak. Klokkene er klassiske og passer som regel til alle antrekk. Jeg liker at uret ikke er alt for stort, for da ser det mye mer feminint ut. Disse klokkene finnes også i 28 mm, hakket mindre.

Nå kan du få 15 % på alt hos Daniel Wellington ved bruk av koden JOHANNESEN, frem til 30 juni!

#DanielWellington#Collab

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: Ligger i sengen å ser PH, blogger og snakker med joa. Jeg må alltid multitaske, derfor kan jeg aldri se en hel film uten avbrytelser. Heh!

UKENS CRAVINGS: Finnes det noe bedre enn UFO og Pringles, har faktisk vært i skuffen hver eneste kveld …

UKENS HØYDEPUNKT: 17 MAI (!!!)

UKENS TANKE: Vi vil flytte til utlandet! Noe som absolutt ikke er realistisk, men som har blitt dratt opp rundt middagsbordet hver eneste dag. Tenk så deilig?

UKENS FAVORITTPLAGG: Definitivt dette settet fra Gina!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Tror nesten ikke jeg begynner å dra dette temaet opp engang. MEN vi har fått levert feil vask, igjen! Kjenner jeg har badet så langt opp i halsen som overhodet mulig nå.

UKENS POSITIVE: Vi har endelig fått ferdig kjøkkenet, i hvert fall alt fra Ikea og Norema. Vet du hvor diiiiggg det føles med kjøkken etter 2 måneder uten? Nå gjenstår bare noen lister, dekksider, og foringer.

UKENS SANG: Kicker ass på trening for tiden med sangen Work- Radio Mix. Jeg er så hekta🎶

UKENS ØNSKELISTE: Hallo, har du sett de nye ripped tightsene og sports bh’ene fra Aim’n! De må jeg bare ha.

 

 

 

 

 

Flagget skrapende i bakken og skjorten full i alkohol


Den fineste dagen i året er vel overstått, nasjonaldagen vår. Jeg elsker alt ved 17.mai- stresset i forkant, den gode maten, de fine bunadene, togene, kaoset, forventingene og alle de glade menneskene. 17. mai er ikke det som det engang var- en fyllefest uten begrensinger. Dagen startet med champagnefrokost, og før klokken var passert lunsj subbet vi dritings rundt i byen. Bunaden var på halv åtte, flagget skrapende i bakken og skjorten full i alkohol. 17. mai var en fyllefest i bunad! Jeg var ikke akkurat en sjarmerende ungdom, heldigvis er den tiden forbi. Nå har denne dagen fått en helt annen betydning, men skal ærlig innrømme at champagnefrokosten savner jeg. 17.mai for barn er synonymt med pølser, is og barnetog. Derfor hører fyll, foreldre og barn slike dager ikke sammen.

 

Dagen tilbrakte vi med både min og Joachim sin familie, det er så gøy når alle kan være  sammen. Levi fikk gå i barnetoget med tanten sin, gjett om det var stas! Videre dro vi opp på skolen for å være med på aktivitetene, spise kaker og skravle i solen. Hvert år pleier vi å dra inn til Stavanger, men i år ble planen å feire i Sandnes. Det gjør jeg aldri igjen! Det var skremmende lite folk, skulle nesten trodd at det var en vanlig lørdag i gatene. For meg handler 17.mai mye om store folkemengder, så vi må nok dra til Stavanger neste år. Videre spiste vi kalv på Noi, før vi dro hjem til oss å spiste kake. Endelig har vi plass til å ha gjester, det er jo så gøy! Det ble en tidlig kveld på hele gjengen, 17.mai tar på for både store og små 🙂

Håper at dere fikk en minneverdig dag, det gjorde i hvert fall vi!

 

DANCING IN THE RAIN

I samarbeid med Goodiebox

 

Like fornøyd som alltid, nå er det på tide å vise dere månedens Goodiebox igjen! Hver boks har et eget tema, noe som er minst like spennende som produktene. Denne gangen var det dancing in the rain, og en liten inspirerende tekst finner du foran i produktheftet. Jeg tolker det som at vi må gjøre det beste utav hver dag, til og med på de regnfylte, triste og mørke dagene. Dagene blir det du selv gjør det til, hver eneste dag er bra- hvordan griper du dagen?

Mitt favoritt produkt denne måneden er Tan drops fra James Read. Ble sykt glad når jeg så vi hadde fått produkter derfra, var som sagt veldig fornøyd med produktene fra James Read i den tidligere Goodieboxen. Dråpene blander jeg i fuktighetskremen min, og ansiktet får en veldig fin glow. Den tetter verken porer eller gjør deg ujevn, hva mer kan man be om? Genialt de gangene du også skal ut på noe, og ikke har tid til å ta masse solarium i forveien.

Mamma får også tilsendt denne boksen hver måned, hun gjorde meg oppmerksom på at bare neglelakken fra Nails inc koster 179 kroner på vita- og her får du i tillegg fire produkter til for bare 20 kroner mer. Det satte prisen i perspektiv, nesten latterlig billig for fem gode produkter. For bare 199 kroner måneden får du tilsendt en boks som alltid har en verdi på minst 650 kroner, denne måneden ligger verdien på 992kroner. Det er gøy å teste ut nye produkter innen hudpleie, sminke og hårpleie! Jeg har fått mange nye favoritt produkter etter at jeg startet med Goodiebox, der andre er kjekke å gi bort eller pakke inn til evt pakkeleken?

Har du også lyst å prøve Goodiebox? Klikk HER da vel!( Pssst;Ingen bindingstid )

 

 

Skoene som tok helt av!

I går la jeg ut en story på Instagram, og den tok mildt sagt helt av! Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli noe respons på skoene, men jagguuu tok jeg feil. Skoene har faktisk en overraskede god kvalitet til å være fra Wish, i tillegg følger det med lader og ekstra skolisser- med knappen bak, kan du velge farge og hastighet på blinkingen. Harry, ikke sant? Vi skal på Ultra i sommer, så disse får en plass i kofferten!

  Link under ⇓ ⇓ ⇓

Skoene finner du HER!

Tilbake til hverdagen med sunne oppskrifter

Det er ingen hemmelighet at det har blitt ekstremt mye fast food uten kjøkken. Etter to måneder uten benkeplate, så kom den endelig sist uke. Det blir en fryd å kunne bruke vanlig platetopp igjen ( endelig!!), og ikke minst få opp kjøkkenviften. Nå lager vi middag på en platetopp fra Jula, med vinduene oppe. På menyen i dag stod kjøttboller med fullkornspenne og tomatsaus. Det er superenkelt og en av favorittene til Levi.

Du trenger til kjøttbollene

• 2pk Karbonadedeig • 1egg • rødløk • 2 fedd hvitløk • olivenolje • salt og pepper

⇒ Bland alt, og form i hendene til små kjøttboller.

Du trenger til pastasaus

• 2pk hakkede tomater med hvitløk • 2 skjeer tomatpure • Hakket oregano • litt ketchup • salt og pepper • løk • salt og pepper

Helgen i bilder

Denne helgen har gått utrolig fort, den fikk så vidt startet før den var over. Vi har vært i totalt tre konfirmasjoner! På fredag dro Joachim innover til Sauda for å gå i konfirmasjon på lørdagen, jeg og Levi ble igjen hjemme for å gå i lillesøsteren min sin. Liker egentlig ikke å være alene hjemme, man hører jo hver minste lyd…. da overtenker jeg så klart hver eneste lyd. Heh! Derfor inviterte mamma oss på taco, og overnatting- noe jeg ble syyykt glad for. Det beste av alt, jeg fikk sove lenge! Mamma ville ha Levi i sengen, så jeg fikk virkelig sovet ut. Snille, gode mammaen min <3  Vi skulle ikke møte i kirken før klokken 14, så den gode tiden på morgenen var gull verdt. Likevel ble det travelt, og vi hastet oss til kirken. Er det mulig?

Dagen bestod i hovedsak av masse god mat, kaker, taler og en fornøyd konfirmant. Levi sto opp tidlig den dagen, så jeg var forberedt på en sliten og overtrøtt gutt. Like forberedt var jeg på en svett mamma, som måtte mekle seg ut av alle situasjoner og prøve å få kontroll over situasjonen. Derfor droppet jeg både trøye under bunadskjorten og strømpebukse! Det var absolutt ikke nødvendig, for Levi oppførte seg eksemplarisk og satt faktisk i ro under hele kirkesermonien. Dette er ett av alle de tusen stolte øyeblikkene som mamma.

Dagen etter startet med en ny konfirmasjon klokken 11! Gjett om det var armer og bein for å rekke den, hvorfor kan vi ikke bare begynne å være litt tidligere ute? Bunaden måtte jeg dessverre droppe, skjorten var full i sjokolade og is fra dagen før. Den er allerede levert inn på rens, og klar til 17 mai.

Tenk at disse er mine, ikke rart jeg legger meg med et smil om munnen hver eneste kveld. 

Selskapet ble holdt på Sola strand Hotel, med en nydelig utsikt utover havet. Vi fikk servert koldtbord og masse gode kaker!

Altså, hjertet mitt renner over!

Etter en vel blåst konfirmasjonshelg, ser jeg frem til en nye uke med mye på planen.

Vi prates 🙂

Det finnes noe for en hver smak

I samarbeid med  // Bygghjemme

 

Oppussing, oppussing, oppussing! Det er det eneste som har stått i hode på oss de to siste månedene. Vi begynner heldigvis å nærme oss noe, i hvert fall på de rommene som har størst betydning! Det meste har begynt å falle på plass, så nå er det (nesten) bare det kjekke igjen. Vi har snakket litt om å bytte ut dørene her hjemme, spesielt ytterdøren. Den er nedslitt og full i riper, men det er vel ikke så rart når den har en alder på snart 19 år. For å ikke snakke om låsen, må ofte vri frem og tilbake flere ganger før den går i lås. Det er et irritasjonsmoment hver gang vi er sent ute til noe. I tillegg ønsker vi å bytte ut fargen til svart, og få flere vinduer i. Da vil det bli mye mer lys i gangen, som forhåpentligvis også får rommet til å virke større. Ble tipset om siden Bygghjemme.no, som har et ekstremt godt utvalg på dører. Det finnes noe for en hver smak, og det digger jeg! Prisene er også veldig overkommelige, og nå har de gode kampanjer på dører. Legger ved bilder under av mine absolutte favoritter. Håper Joachim leser dette innlegget, hiiiinthiiint.

 

 

 

Det kribler i fingrene til å begynne med vårens prosjekter. Gleder meg til å vise Joachim hvilke dører jeg har plukket ut, forhåpentligvis er han enig!