Hva gjør vi uten toalett?


Goood mandag!

I dag har vi bestilt ny sofa, som forhåpentligvis kommer innen tre uker. Denne uken kommer flislegger på bad, og kjøkkenet blir tatt ned. Det er full sving her på dagene, og alltid mye folk i hus. Det føles litt som om vi bor på en byggeplass. Hele første etasjen vår er dekket med papp, og arbeidsfolkene trasker rundt i hele huset. Jeg finner enda meiselstøvet på ALLE overflater, men har hørt at det tar lang tid før man blir kvitt det. Føler på meg at Levi også kjenner på stresset og kaoset rundt han. De siste to ukene har han vært helt på styr, og kan til tider ikke kjenne han igjen. Mulig det også er en trassperiode? Det blir spennende å se om han endrer seg, når ting begynner å bli ferdig her hjemme.

Etter at jeg publiserte at vi total renoverer badet, så ramlet meldingene inn i innboksen. Derfor tenkte jeg å svare i plenum her! Hvordan overlever dere uten toalett? Alle frarådet oss å flytte inn uten bad, og jeg har hørt flere skrekkhistorier om hvordan det kan påvirke forholdet. Det gjorde meg faktisk bare enda mer bestemt på at vi skulle klare det. Det har uten tvil vært en stressende tanke, men det har gått over all forventning. Det er ganske fascinerende å se hvordan kroppen innstiller seg og kommer inn i et mønster. Tisser gjør jeg i en bøtte på vaskerommet, og blir det helt krise må vi kjøre til Statoil :)) Dusjer gjør vi på Elixia og Levi bader hos besteforeldrene. Jeg savner ikke å ha et bad, men å ha et hjem som ikke føles ut som en byggeplass. I tillegg så er det bare over en kort periode, men når sant skal sies så er det de lengste fire ukene vi har hatt.

POWER ON

I samarbeid med goodiebox

Tenk at vi allerede er i midten av mars, hvor sykt er ikke det? På denne tiden hadde jeg sett for meg at vi for lengst var ferdig, og hadde kommet oss skikkelig i hus. Der tok jeg feil gitt! Vi spiser enda av papptallerkener, ser tv på pcen oppå en flytte eske, badet er revet og det er kaos i hvert eneste rom. Jeg gjør noe fra morgen til kveld, men prøver å begrense det mest mulig på ettermiddagene. Levi tar sin del av plassen, og trenger at vi fokuserer på han etter barnehagen. Dette er faktisk første gang på elleve dager at jeg setter meg ned med pcen, drikker Pepsi Max og tenker at alt annet får vente. Vi har holdt på å skru og ordnet saker fra morgen til sent på kveldene. Note to myself: Kjøp heller brukt og ferdig montert enn flatpakket fra Ikea. Grunnen til at jeg satte meg ned for å skrive litt var egentlig på grunn av ….. trommevirvel! Goodiebox dumpet i postkassen min rett før helgen, så tenkte å fortelle dere litt om den.

Produktene er jo bare helt fantastiske ( vet jeg skriver det hver eneste gang, men jeg mener det virkelig)-  til kun 199,- i måneden, de er håndplukket etter trender og sesong. Denne gangen kom 5 av 6 produkter i full size! Du kan jo selv tenke deg hvor mye du får for 199,- på butikken nå til dags.. I hvert fall ikke 6 produkter! Det følger også med et fint hefte som forklarer produktene om du skulle lure på noe. Hvis du venter på boksen din, så ikke les videre nå! For her kommer det en spoiler om månedens produkter.

POWERED BY

Boksen inneholder fantastiske produkter som styrker hender, hår og negler, men også produkter som bekjemper misfarging og temmer selv den villeste highlighteren. Boksen skal inspirere til å finne din indre styrke, men også pynte litt på det ytre. Det passer jo helt perfekt nå som kvinnedagen også var på fredag. Power: ON! 

 

Min favoritt i denne boksen er det mattende pudderet fra banana og en tipptopp base under sminken! I hvertfall når jeg sliter med mørke ringer under øynene, så nøytraliserer den gulaktige undertonen det.

Jeg bruker sjelden håndkrem til vanlig, men etter at vi meislet opp gulvet på badet. Så har støvet tørket ut hendene mine fullstendig, håndkremen er forresten fra Raunsborg. Den er ikke klissete og trekker fort inn i huden. Mascaraen er fra AME, med en tykk børste som gir volum! Shampoo fra L´Oréal, som styrker svekket hår og gir det glans.

Preparty Moisturizing masken gleder jeg til å prøve, den sparer jeg til en spesiell anledning. Den skal etterlate huden silkemyk og med en fantastisk glød. Den skal ikke skylles av, fordi den fungerer som en primer under sminken. Can`t wait! Det siste som befant seg oppi boksen var neglelakken fra Mesauda Milano. Det er en gjennomsiktig lakk som styrker neglene, men kan også bruker som top coat og base coat. Jeg sliter mye med negler som splitter seg, spesielt nå på denne kalde årstiden!

Vil du vite mer om dette konseptet? Verdien på denne boksen er 886 ,- ♥ Klikk HER om du vil vite mer om Goodiebox eller bestille en boks hjem til deg, frakt er selvfølgelig inkludert.

Blandet følelser med nytt hus

Nå blir det lenge til jeg skal male noe igjen! Litt optimistisk var det kanskje å tro at vi skulle bli ferdig med å male i går. Vi overtok nemlig huset på fredag, og har malt i 10 timers strekk nesten alle dagene. Nå mangler vi bare å male gjesterommet, men det får vente. Det som tok lengst tid var å male hvit der det allerede var hvit ( kjedelig), mye av grunnen var at vi måtte få bort lukt. Sengen vår står på lager, så derfor sover vi over hos mamma til i morgen. Tenk at det allerede har gått 2,5 måned siden vi flyttet ut fra det andre huset. Hvor i alle dager ble denne tiden av? Vi har som sagt bodd hos mamma i ni uker nå, og det har gått over all forventing. Jeg elsker å ha mennesker rundt meg, så det har passet meg ypperlig! Vi har sett frem til å flytte inn, og brukt mye tid på å planlegge hvordan vi vil ha det. Vi har snakket som om det alltid har vært så langt frem i tid, og det har det jo egentlig vært. Plutselig kom 1. mars veldig brått på.

Det føles nesten litt ubehagelig å flytte hjemmefra igjen. Føle på ensomheten og stillheten når Joachim jobber sent, og Levi er i barnehagen. Det er ikke en eneste del av meg som gleder seg.. Det har vært så godt å alltid komme hjem til noen, andre ville nok sagt de gleder seg til alenetiden- men altså, den har jeg fått når jeg sover. Heh! Heldigvis har jeg mye å henge fingrene oppi de neste ukene, så dagene kommer til å fly avgårde. I morgen må jeg begynne å jobbe meg nedover på de 30 punktene på TO DO listen min. Det første som står: Jula– koketopp, riskoker, bordgrill, papptallerken og kopper. Jeg må improvisere litt med kjøkkenet, ettersom det har leveringstid på TIDLIGST fire uker. Det blir interessant å se hva som står på menyen de neste ukene, har på følelsen at det blir mye Phad Thai take away. Nå skal jeg nyte siste kvelden hjemme hos mamma med vafler og boller med krem.