Lat av å være hjemmeværende?

I dag var jeg nøyaktig 21 minutter på treningsenteret! Hvis frokosten jeg spiste der gjelder, så kan du plusse på 20 minutter til. Alle forberedelsene var gjort, du vet.. Gire meg opp i bilen med musikk, synge og drikke Nocco. Allikevel var energien på bunn, faktisk så langt nede at jeg ikke hadde sjans til å få tak i den. Var litt kvalm og følte meg skikkelig ekkel, så jeg forlot treningsenteret en smule irritert. Ganske morsomt egentlig, men for meg spiller selvfølelsen en stor rolle på trening. Har flere ganger dratt fra treningsenteret fordi jeg ikke har følt meg bra nok. Helt sykt, ikke sant og egentlig ganske latterlig. En hyggelig lunsjdate med en venninne etterpå, løftet hele dagen min!

Teorien min er at jeg kanskje blir litt lat av å være hjemmeværende? Er det derfor jeg føler meg tappet for energi? Trenger jeg å ha noe fast å forholde meg til?  På en måte vil jeg veldig gjerne jobbe 100% igjen, men på en annen side så nyter jeg friheten. Jeg kan heller ikke forstå hvordan hverdagen hadde gått rundt om både jeg og Joachim hadde hatt en fulltidsjobb. Noe som bare høres helt dust ut å si høyt, men det er slik jeg føler det. Vi mennesker er vanedyr, og legger fort om rutinene våre. Vi har kommet inn i en rutine der jeg ordner hjemmet, lager middag, henter og leverer Levi. Joachim har en jobb som krever at han er tilstede hundre prosent, og må ofte jobbe kvelder.  For noen dager siden gikk jeg igjennom Finn.no,  for å se på stillingene rundt om i distriktet. Ikke nødvendigvis fordi jeg var på utkikk etter jobb, men av ren nysgjerrighet. Ansiktet til Joachim rullet ned, og ba meg legge den pent bort og bli hjemme. Kan jo ikke annet enn å smile, han er jo bare herlig! Han liker ikke stresset det blir når jeg jobber, og ønsker å ha meg hjemmeværende hele tiden. Det stresset, kaoset og planleggingen når begge jobber hater jeg også. Du kan nesten ta og føle på den dårlige stemningen. Dette ene og alene fordi vi ikke er vant til det, og ikke har funnet en god rutine på det. Jeg blir glad av å jobbe, være sosial og føle at jeg bidrar. Derfor prøver jeg å jobbe så ofte som det lar seg gjøre.  Finner ikke helt den røde tråden i dette innlegget, skulle bare frem med et poeng- leter egentlig bare etter energien min, og tror den ligger i at jeg ikke har noe fast å forholde meg til.

ER SÅ SYKT LEI AV Å VÆRE REDUSERT!  

UKENS SKJEMA

Endelig en ny uke og omgangssyken er utav hus! Vi har tatt det rolig hele uken,  og vært litt paranoide hele gjengen. Har følt på meg at jeg måtte spy hver eneste kveld, mulig det bare var psykisk! Nå går jeg på tredemøllen, med lite energi og venter egentlig bare på å bli hentet. Derfor tenkte jeg å fortelle dere om planene for uken! Gleder meg til forhåpentligvis en uke med litt mer energi enn sist uke, men det ser ikke lovende ut atm.

Mandag I dag har jeg vært innom banken og levert en kontrakt, videre skulle jeg på Zara. Har ikke fått med meg at de har endret åpningstidene til 11.00. Var ikke det sykt sent å åpne en butikk? Irritert ble jeg i hvertfall.  Nå er jeg på trening også skal få ukeshandlet etterpå! Senere i kveld skal jeg gå tur med en venninne.

Tirsdag Møte med Norema for å se på kjøkkenmuligheter og pris! Møte med Sig Halvorsen for å bytte ut flisene, ubesluttsom hvor? Hah!  Trening, hente skatten i barnehagen også på jobb. Glemte å legge ved at jeg må hente hvitevarene på Ikea, og hjelpe leietaker med noe strøm greier. I morgen er en slik dag, der jeg har behov for litt flere timer i døgnet.

Onsdag Trening! Hadde egentlig håpet på Hot Yoga, men det er alltid så lang venteliste. Ta noen bilder til et samarbeid, kjøpe maling og bytte noen greier på kvadrat. 

Torsdag Trening og café besøk, koselig!  Etterpå skal jeg hjem å legge beina høyt, (slappe av )før jeg skal hente skatten i barnehagen.  Har ingen planer på ettermiddagen, utenom å levere firehjulingen til Levi inn på reprasjon. Har hatt den i en god måned, og den er allerede ødelagt. Styr å måtte bytte bil for slike dumme ting, får jo ikke den inni den lille golfen vår..

Fredag Heeeeelg! Levi skal sove hos farmoren sin, så vi har ikke helt planene klare. Muligens vi drar ut en tur å spiser.

Lørdag Levi er som sagt på overnatting, så vi skal sove leeeenge. Jeg må jobbe noen timer, men utenom det så har vi ingen planer.

Søndag Et samarbeid med bowlingen.

Håper ikke at uken byr på flere greier ( det blir det som regel alltid). Kjenner at jeg allerede er litt trøtt. Trenger noen dager til å sove og ikke gjøre noe, helt merkelig hvordan denne sykdomsperioden slo meg ut …men på fredag, daaaa!

 

 

 

 

 

KEEP IT FRESH!

//Skulle egentlig publisere dette på fredag, men Levi dro med seg omgangsyken fra barnehagen. Ush, jeg HATER omgangsyken! Jeg har vært helt paranoid disse dagene. Huset er vasket opp og ned, med både klorin og sprit. Tenk hvis jeg bare hadde gjort dette hver dag, muligens vi hadde stått over omgangsyken i år? De siste dagene har alle her hjemme vært helt slått ut, slike ganger er jeg glad det bare eg meg, Levi og Joachim. Forstår ikke hvordan familier overlever med tre barn som kaster opp.  I tillegg klarer ikke Levi si i fra at han må spy, så vi måtte sitte oppe hele natten for å følge med. Heldigvis er det over nå, og bank i bordet for at jeg ikke får det. Det har jo gått mer enn 48 timer siden, så jeg håper jeg slipper unna.//

(Inneholder sponset produkter)

Månedene går skremmende fort, og nå er vi straks i februar. Februar betyr at det bare er 30 korte dager til vi flytter inn i huset vårt. I dag var vi på siste møtet med rørlegger, så nå er fliser og baderomsmøbler bestilt. Føles godt å få slike ting utav verden! Nå gjenstår bare siste møte med kjøkkenplanlegger, for å planlegge innredningen i skuffer og skap.  Gleder meg ekstremt mye til å begynne å begynne å innrede. Men nå, over til noe annet! Mandag morgen dukket Goodiebox opp i postkassen igjen, den er også en påminnelse om hvor fort tiden går.Hvis du ikke har hørt om Goodiebox tidligere må du spisse ørene nå! Det kommer en pakke i posten hver måned, med nye skjønnhetsprodukter du faktisk får bruk for. Jeg skriver faktisk, fordi det ikke er en selvfølge nå til dags, med alle vareprøvene som florerer. Den koster 199 kroner og det er inkludert frakt! Boksen har en verdi på MINST 650kroner, og det gjenspeiler produktene.   De fleste produktene er fullsize, om ikke kommer de i reisestørrelse. Boksen jeg mottok heter Keep It Fresh, og inspirerer til å holde huden FRIIIIISK. Dette passet utmerket for meg i denne sykdomsperioden. I heftet over produktene ligger også et forslag til ansiktsmaske som gir ekstra glød til huden. Det eneste du trenger er en 1/2 banan, 1 spiseskje honning og 1 spiseskje friskpresset appelsinjuice. Gleder meg til å prøve denne, ekstra gøy når slike ting følger med! Goodiebox inspirerer meg også til å bli flinkere på egenpleie. I en hektisk hverdag er det viktig å finne tid til seg selv og ta vare på huden vår( som vi skal leve med i uendelig mange år til.)

Produktene som kom i boksen denne måneden:

° Vit C Brightening Mask, Rodial– En ansikts maske som etterlater seg glødene hud!

° Beauty Blender– Hvem elsker ikke beauty blendere?

° CC Complete Cream SPF 30, Youth Lab– Digg med litt farge uten å bruke foundation

° Cleansing Mousse with Vitamin B3, Ivy Aïa– en beroligende rense mousse, bruker denne hver kveld til å fjerne sminken

 

 

° Dew Pot, Laritzy Cosmetics-Highlighter, blush og øyenskygge i  1! Sykt fin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du også ha disse fantastiske produktene i postkassen hver måned, trykk HER!

 

 

 

 

 

En ny vri på kjøkkenet

God søndag til deg som leser! Nå ligger jeg i sengen å slapper av litt, før jeg skal ta fatt på tørkestativet oppe. Ikke rart jeg ligger her enda, heh. I dag har vi faktisk hatt skikkelig søndag. Først må jeg bare si at Levi i tillegg sov lenge i dag, hvor heldig går det ann å bli? Dagen startet med at vi dro på trening i 11 tiden. Det er spesielt gøy å trene i helgene når det er så mye kjent folk og familie der! Jeg trente rompe og bein med Maren, also known as stemor. Det er alltid gøy å trene med noen, spesielt når du får det ekstra kicket. Levi ble med svigers på Leos Lekeland til nærmere klokken 5, så vi hadde rett og slett hele dagen til å slappe av og lade opp til ny uke. Innimellom her fikk vi presset inn et lite besøk og litt sol. Men nå må jeg faktisk få Levi i seng, han ligger ved siden av meg å ser på YouTube på telefonen min. Han har ikke sovet på dagen i dag, så er veldig imponert over at han fortsatt holder ut. Det er vel dette vi kaller overtrøtt! 
Det er så gøy med en forandring, og som regel er det ikke så mye som skal til. Kjøpte kjøkken til Levi for noen måneder siden, men det har ligget på boden ((samlet støv)). Planen var egentlig å skru det opp etter at vi hadde flyttet inn i det nye huset, meeeen klarte ikke vente. Det kribler sånn i fingrene! Har følt at innflytningsdatoen har vært så langt borte, men nå nærmer det seg virkelig. Når sant skal sies er jeg ikke ferdig enda, det gjenstår å male håndtakene, finne noen knotter til komfyren og spraye vasken! Jeg prøvde å søke litt rundt på nettet etter ett litt mer fancy kjøkken, men de falt egentlig ikke helt i smak. Ikke var jeg interessert i å bruke flere tusenkroner heller på et kjøkken med vaskemaskin og kjøleskap. Derfor ble valget ganske enkelt, Ikea sine kjøkken er ganske rimelige og simple i utseende. Det kjekkeste av alt er at man har muligheten til å sette sitt preg på det. Levi syns det er helt topp med kjøkken, for å ikke snakke om trematen han kan skjære i stykker med kniven sin.Det er forresten ingen hemmelighet at jeg syns marmor er sykt fint! Jeg fikk tak i en rull med kontaktplast som jeg dro over benken, og opp på en plate bak. Fint, ikke sant? Hadde egentlig tenkt å ha noe som lignet fliser bak på kjøkkenet, men det var så vanskelig å få tak i. Jeg tar som oftes de enkleste løsningene, derfor ble valget ganske lett.