En fot foran den andre gir meg ( så sykt) mye endorfiner

Løping er undervurdert. En fot foran den andre og slik fortsetter det, helt til jeg kommer i mål. Befriende. Alt stress gir slipp, og tankene får kreativt spillerom. Bare jeg og musikken. Har snakket om å begynne med joggingen i flere måneder nå uten at det har skjedd noe. Det er alltid så tungt å komme i gang, men når du først kommer i gang…… Halleluja, så deilig! I dag var det faktisk lett, mulig det var fordi jeg hørte på syremusikk og bass som beina løp i takt med. Endorfinene løp i hvert fall løpsk etter en slik økt. De neste fire dagene forsvinner tilgang på treningssenter, så jeg ser jo klart muligheten til å starte opp joggingen for fult. Noe annet er om det blir reelt.

Kom på en helt annen sak, vi har plutselig fått oss en dårlig og ikke minst sykt dyr uvane. Hotellfrokost it is. Det er jo så lett å bare spasere rett nedi veien i helgene -Det er vel det negative med å bo sentrumsnært?

I morgen drar vi til Kristiansand med et vennepar, og jeg gleder meg ihjel til å koble av. Nå skal jeg ned å pakke ferdig, slik at vi kan kjøre når kjærligheten er ferdig på jobb. Tenk at i morgen er den siste dagen hans før en hel måned ferie. Det gledes.

1 kommentar
  1. Ganske utrolig at du velger å blokkere folk på insta bare for de påpeiker at du feiler med å sikre barnet ditt. På tide å begynne å sikre kanskje, så slipper du at folk reagerer 🙂 Du har blokkert ganske mange i det siste, på grunn av det. Husk at dårlig sikring, feil sikring å uteblitt sikring kan få reaksjoner i form av politi og lignende, spesielt når du vet hvor farlig det du gjør er, men ikke bryr deg 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg