Bildedryss fra Gatsby feiringen

Våknet med skallebank i dag morges, usj så kjipt! Hadde glemt ut hvordan det var å være fyllesyk, kan ikke forstå at mennesker orker slike søndager hver eneste uke. Men, all skallebank var definitivt verdt feiringen i går. Gårsdagens gatsby fest var så bra, jeg tror det er en av de kjekkeste kveldene jeg har hatt i år. Planen om hjemmefest fungerer som regel dårlig, da flesteparten alltid trekker mot byen i 23 tiden. Før dette spiste vi kjempe god pasta salat, drakk masse vin, fikk livemusikk på gitar og danset som noen gærninger. Stemningen var på topp, og alle så ut til å ha det gøy! Vi droppet byen og dro hjem( kjedelige småbarnsforeldre?). Endte opp med kjæresten i sengen og en kald kebab på deling istedenfor. Angret ikke ett sekund på det i dag morges. Beste måten avslutte kvelden på!

Jeg røyker absolutt ikke i det hele tatt, intet fest er unntak. Lukten er så sykt kvalmende, så røyken holder jeg bare for noen andre. Alle røyket vel på 1970-tallet, eller hva?

Vi hentet ikke Levi før nærmere klokken fire i dag, for en luksus og snill mamma jeg har! De hadde vært på St. feiring i går på vaulen, så nå går det i ett bankende kjør om bålet Levi fikk se. Søndagsmiddag var absolutt ikke feil i dag, vi kom til dekket bord og fikk servert indrefilet. NAM, mamma vet å varte oss opp dagen derpå. Etterpå dro vi en liten time innom Elin og Cf, for å se om de trengte hjelp til å rydde( klokken 18 altså). Det gikk akkurat som planlagt, og de var ferdig med alt for lenge siden. Flaks :))) Nå ligger jeg strekk ut på sofaen, og håper at mannen snart bærer med ned på ryggen, pusser tennene mine og kysser meg godnatt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg