Fysisk og psykisk uvel

Kan disse kveldene helst aldri ta slutt? Dagene er lange og kveldene korte, burde jo egentlig ikke vært helt sånn. I hvert fall ikke når det er lyst så lenge! Muligens det kan ha noe med at Levi ikke var i seng før 2130 i dag. Heh- men Gud, jeg elsker å ikke stresse! Svigerfar har også vært på besøk siden fredag, da syns så klart Levi at det er ekstra stas å være lenge oppe.

Kroppen har verket i hele ettermiddag, og jeg har følt meg fysisk og psykisk uvel. Det smalt meg plutselig veldig hardt i ansiktet, Levi skal faktisk begynne i barnehagen om knappe to måneder. Jeg har jo vært klar over at denne tiden skulle komme, men det har alltid føltes så lenge til. Når jeg satt på foreldremøtet ( Foreldremøte høres helt sykt ut, føler meg så voksen) i barnehagen klarte jeg ikke å fokusere på noe, det var bare helt tomt. Nesten litt redd for å si «hei» til noen, i frykt for å brase ut i gråt. Klarte å kvele gråten flere ganger, til og med øyekontakt ble ubehagelig. Ville egentlig spørre om tusen spørsmål, men fikk ikke frem en eneste lyd. Det føles helt uvirkelig å være her, tenk at en epoke skal avsluttes for å snart gå inn i en ny. Jeg takler forandringer og overganger svært dårlig, så kanskje ikke så rart at jeg får en slik reaksjon. For å klare å slappe av, har vi bestemt oss for at jeg ikke skal ut i fast jobb igjen før jeg føler meg trygg. Det føles skikkelig godt å vite at jeg i utgangspunktet kan ha han hjemme eller hente tidlig hver eneste dag. Har bestemt meg for at Levi selv skal få bestemme om han vil være der, det skal absolutt ikke være noen tvang. Vet det er mange delte meninger om dette, men det blir min måte å gjøre det på. Jeg følger min egen magefølelse, så får andre mene og syns akkurat hva de vil. Gleder meg selvfølgelig også til den dagen jeg føler meg helt trygg i barnehagen, slik at jeg kan senke skuldrene og omgås med kollegaer igjen. Har enda ikke fått høre en eneste negativ opplevelse om barnehagen, så muligens jeg overreagerer litt. Det er jo mitt største ønske, at jeg har tatt helt feil og får en positiv opplevelse. I morgen skal jeg sende mail til barnehagen angående tankene mine rundt situasjonen, en god dialog og relasjon til de ansatte vil også være veldig avgjørende for meg.

Tidligere på dagen var jeg innom Elin som ble 25 år i dag, hipphipphurra! Det ble en liten feiring med kake, den store feiringen finner sted om to helger uten barn. Det gleder jeg meg veldig til, Levi skal overnatte hos mamma slik at vi kan begynne å drikke tidlig på dagen. Når det skal sies, mamma er bare en helt fantastisk mormor for Levi. Han snakker om « mommo» hele tiden, og jeg ser hvor mye han setter pris på henne. Det er en ubeskrivelig følelse å se at min egen mamma har et slikt forhold til sønnen min.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg