En skrikende gutt, 700 kroner fattigere og en sulten mamma

Nå er vi på femte dagen med sykdom, det må jo snart gi seg! Levi er bedre, men har fortsatt feber og sover mye. Etter at kjærligheten begynte i ny jobb har jeg blitt god til å handle for hele uken. I skrivende stund streifer tanken meg at han kun har jobbet der i 13 dager, så med andre ord har jeg kun ukeshandlet to ganger! Haha. Det føles i hvert fall mye mer. Poenget var, jeg skulle handle i går! Ettersom Levi som sagt ikke var i form så kom jeg meg ikke halvveis ned på handlelisten engang, før jeg måtte innse at slaget var tapt. Jeg rullet ut av butikken med en skrikende gutt i handlevognen, 700 kroner fattigere og en sulten mamma. Dårlig kombo på en mandag.

Jeg kom hjem uten å egentlig vite helt hva jeg hadde handlet. Manglet jo halve handlelisten, tre poser med mat og uten en eneste middag med alle ingrediensene. Jeg som er så lite kreative på kjøkkenet. Følger oppskriftene slavisk fra punkt til prikke, så det fungerer dårlig for meg å bare ”smelle isammen det vi har i kjøleskapet”.

Skal få lagt ut neste uke hva jeg handler for uken, hva vi spiser til middag og matbudsjettet. Matbudsjettet prøver jeg å kutte hver uke, det ser lovende ut helt til……….. HELGEN……. Den ødelegger hele forbanna uken. Det blir alltid litt ekstra der og litt ekstra her, spesielt på lørdagen. Når jeg handler for hele uken, hopper jeg alltid over lørdagen. Derfor blir det fort mye TakeAway, chips, godteri og brus +++ den dagen.

I morgen kommer svigerfar og søskenbarnet til kjærligheten fra Sauda og blir til helgen. Da flytter Levi inn på vårt rom (Yes!), slik at de kan sove på hans rom. Skal prøve å komme meg på trening i morgen, handle og rydde litt før jeg henter dem på båt terminalen.

2 kommentarer

Siste innlegg